Boks

29 Ekim Cumartesi Kazakistan Unvan Gecesi NTV Spor’da!

29-ekim-afis-1

Bu cumartesi Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleşecek ve NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak boks gecesi üç farklı federasyona ait kemerlerin ortada olacağı şampiyonluk maçına ev sahipliği yapacak.

Kanat İslam Ringe Çıkıyor

Gecenin ana maçında Kazakların ünlü boksörü Kanat İslam, profesyonel kariyerinde ilk kez Kazakistan’da ringe çıkacak. Amatör boksta mücadele ettiği yıllarda; 2007 Dünya Şampiyonası ve 2008 Pekin Olimpiyatları’nda kazandığı bronz madalyalarla adını duyuran Kanat İslam, gecenin ana maçında Gana’nın 1 numarası Patrick Allotey ile kozlarını paylaşacak. 12 rauntluk mücadele sonunda kazanan taraf; Uluslararası Boks Organizasyonu’nun (IBO) Uluslararası süper yarı orta sıklet, Dünya Boks Birliği’nin (WBA) Fedelatin ve Dünya Boks Organizasyonu’nun (WBO) Kıtalararası şampiyonluk kemerlerinin de sahibi olacak.

Dünya Şampiyonu İlk Profesyonel Maçına Çıkıyor

Gecenin ikinci ana maçında; amatör boksta dünyanın en önemli orta sıkletlerinden biri olarak kabul edilen Kazak Zhanibek Alimkhanuly ilk profesyonel maçına çıkacak. 2013 yılında Asya ve Dünya şampiyonu olarak amatör boksta zirveye çıkan Alimkhanuly ‘nin ilk profesyonel karşılaşmasındaki rakibi ise Kolombiyalı Milton Nunez olacak.

Yarı Orta Sıkletin Yükselen Yıldızı Sahne Alacak

Dünyada yarı orta sıkletin en önemli yükselen yıldızlarından biri olarak gösterilen, 19 maçta yenilgisiz Kazak boksör Zhankhozh Turarov gecede ringe çıkacak bir diğer önemli isim. Turarov’un bu maçtaki rakibi ise Gana’nın en iyi yarı orta sıkleti olarak kabul edilen Isaac Aryee olacak.

NTV Spor’dan Canlı Olarak Yayınlanacak

Bu cumartesi gecesi NTV Spor’dan canlı olarak ekrana gelecek boks gecesi Kazakistan’ın Almatı şehrindeki 12 bin kişilik Almaty Ice Palace’da gerçekleşecek.

[fvplayer src=”https://fightclub.com.tr/wp-content/uploads/2016/10/29ekim-tw.mp4″ width=”640″ height=”360″ splash=”https://fightclub.com.tr/wp-content/uploads/2016/10/29ekim-video-kapak.jpg”]

 

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
7 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Crazycobra
Crazycobra
7 yıl önce

Axerbaycanında amatörde iyi boksörleri var

efsane
efsane
7 yıl önce

yine dandik maçlar.

Yıldıray
Yıldıray
7 yıl önce

Benim anlam veremediğim bir boksör ilk prof. Kariyerinde nasıl olurda kemer maçına çıkar hemde 3 kemer. Bilgi verebilecek olan var mı?

centro
centro
7 yıl önce
Reply to  Yıldıray

çünkü ilk prof maçı değil. 21 pro maçı var ve namağlup.

sadece kazakistan’daki ilk maçı olacak bu. normalde abd ve latin amerika’da dövüşüyor ki zaten miami’de yaşıyor bildiğim kadarıyla.

Yıldıray
Yıldıray
7 yıl önce
Reply to  Yıldıray

Teşekkür ederim atlamışım o detayı.

Marlen
Marlen
7 yıl önce

Saat kaçta? Ve internet üzerinden canlı yayında izleme imkanımız var mı? Linkini paylaşırsanız sevinrim!

Tamer
Tamer
7 yıl önce

Gözünü yormaya değmez bu kadar düştü kalite

Başa dön tuşu
7
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.