Boks
Bu Akşam 19:00’da Adem Kılıçcı Chebotarev’a Karşı Ünvanını NTV Spor’da Savunacak!




Milli boksör Adem Kılıçcı, profesyonel boksta unvan koruma maçına çıkıyor. Kılıçcı daha önce iki kez yendiği Artem Chebotarev ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesi basın toplantısı düzenlendi.
İddialı açıklamalarda bulanan Adem Kılıçcı şöyle konuştu:
Öncelikli olarak benim olan kemeri korumak istiyorum. Bunun yanında olimpiyatlara bir numaralı seribaşı olarak gitmek istiyorum. Olimpiyat yolunda önemli bir maç çıkacağım. Bu yüzden bu müsabakayı çok önemsiyorum
Artem Chebotarev ise yaptığı açıklamada maçla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı:
Hedeflerim ve hayallerim var. Olimpiyatlarda altın madalya kazanmak istiyorum. Bunun için de her maç benim adıma çok önemli. Kazanmak istiyorum.
Basın toplantısı konuşmaların ardından boksörlerin tartıya çıkmasıyla son buldu.
Adem Kılıççı – Artem Chebotarev karşılaşmasının yanı sıra, 3 maçın daha yapılacağı organizasyon bu akşam saat 19:00‘dan itibaren NTV Spor ve NTVSpor.net’ten canlı yayınlanacak.
Aslında bu iki uzun boylu boksör ortiz için iyi bi fırsat şu anki hemen hemen tüm top boksorler uzun wladimir fury wilder ne bileyim Joshua falan.
başarılar şampiyon
Başarılar
Haklısın.
Ah adem kardeşim naptın ya? Önde götürdüğün maçı kondisyonunu ayarlayamadığın için ko olarak kaybettin.
rus’a helal olsun..daha once 3 kere yenildigi rakibini nakavtla devirdi hemde deplasmanda. bizimkine yazik oldu.
Yenildi.
Rus boksor tam bir 5 yıldız iikisinde harika boksorler. Rus u daha çok beğendim ben. İzleyenler bilir mathysse postol maçı gibiydi aynı.
Rus boksor çok iyiydi. Postol mathysse maçını hatirladim bu maçı izlerken. 10 a kadar fena gelmeyen adem 10 da nakavt oldu. Olmasa 3. De kalksa bile kazanması çok zordu. 3 kez KD olması çok acı bir durum.
hoşgeldin roman kardeş. nihayet sen de kayıtlı üye olmuşsun 🙂
Eyw hosbuldum 😀
Yazık oldu…
Adem ilk 4 raund iyiydi.sonra kontrol rakibine gecti. Ayni raundda 3 defa yere duser mi insan. Savunmasi cok kotuydu, kondisyonu da oyle…
Uzun süredir bir Türk ün boks maçını izlemiyodum böyle defalarca knockdown olduğunu görünce içim acıdı. Hemde puanda önde götürüyodu gerçekten kötü oldu bu.
Spor bu arkadaşlar yenmek kadar yenilmekte var. Canı saolsun Adem in.
Kariyeri bitti işte..
Valla boksta ruslar ve amerikalılar her zaman favorimdir bosuna degil cünki adamlar calısıyor hırslılar azim var bizim sporcularda yok ne yazıkki bugün adem hantal bi görüntüsü var rakibinden cekiniyor aynı durum selcuk aydında da var cok iyi yerlere gelebilirdi ama insan hiçmi kendini geliştirmez adam kombinasyon yapamıyor ne yazıkki bizden sampiyon felan cıkmaz
Bahane ne olursa olsun, sana katılıyorum. Bazen şöyle laflar duyuyoruz, adamın kafası şöyle çenesi böyle, genetik. Bunlar bir yere kadar, çalışmazsanız teknik oturmaz, kondüsyon olmaz. Ah vah çekecek bir durum yok.
Yabancilarda adam yenildiginnde kondisyonu dusuktu diyecegimiz maclar cok az oluyor. Ve bu yuzden gelistiremeyecegi bi durum olan cene vs muhabbetleri donuyor. Adamlarin iyi calismalarinin yani sira cok cok iyi psikolojileri var. Bizim sporcularin cogunlugu bu psiklojik savasa yenik bi sekilde maca cikiyorlar.
Hocam sana katılıyorum. Yalnız 2 tür kondüsyon gözlemliyorum.
1. Nefes ve bu doğrultuda enerjinin tükenip, en basit yumruklara bile reaksiyon gösterememek.
2. Sürekli yumruk atamamak. Doğru örnek Golovkin, Kovalev. Adamlar vuruyor şöyle bir kolları sallayıp tekrar vuruyor. Kötü örnek Pascal, yumruk atınca en az 1 dk kolları dinlendiriyor.
Ikinci ornegin yumruklari devamli sıkı bi halde seert vurus icin her an tetikte bekleyen boksorler icin gecerli. Bunun en bariz ornegi kickboks ve mma stari melvin manhoevdir. Kanimca en iyisi sadece taarruz halinde sikilmasidir. Amir khanin da bu boksorlerin tam tersine hizli olabilmek icin yumruklarini pek sıkmadıgını dusunuyorum.
Beyler canelo vs khan gecesinin alt kartında lucas mathysse vs mauricio Herrera maçı olabilirmiş. Sıkı maçlar bizi bekliyor ins olur iki sıkı boksörün mücadelesi güzel olurdu.
Roman gözümüz kulağımız zaten sıkı maçlarda 🙂