Amatör Mücadele Sporları

2020 Tokyo Olimpiyatlarına Sporcular Yetiştiriyoruz!

atletizm_QKNOI

Türkiye Atletizm Federasyonu Antrenörü ve Milli Takım Kampı Kafile Başkanı Esra Akgün Yılmaz, “2020 yılında Tokyo’da düzenlenecek olimpiyatlara sporcu yetiştiriyoruz” dedi.

Esra Akgün Yılmaz, 110 atletizm sporcusu ve 50 kişilik teknik heyetin yurt dışındaki müsabakalara katılmadan önce Edirne’de toplandığını söyledi.

Genç Milli Takım’ın 4-5 Temmuz’da Romanya’da, Yıldız Milli Takım’ın ise aynı tarihlerde Sırbistan’daki yarışmalara katılacağı belirten Esra Akgün Yılmaz, “Milli takım sporcuları yarışmalardan önce son antrenmanını Edirne’de yapacak. Genç ve Yıldız Milli Takımlarındaki sporcularımız yurt dışındaki bu yarışmalarla deneyim kazanacak. Sporcularımız rakiplerini tanıyarak dünyadaki diğer yarışmalarda da kendine güvenli şekilde mücadele edecek. Öte yandan 2020 yılında Tokyo’da düzenlenecek olimpiyatlara sporcu yetiştiriyoruz. Bu sporcularımız o tarihe kadar kendini geliştirerek A Milli Takım’a geçecek. Sporcularımız o zaman olimpiyatlara yurt dışı deneyimi kazanmış şekilde katılarak bayrağımızı dalgalandıracaklar” ifadelerini kullandı.

Genç ve Yıldız Milli Takımların Balkanlar’daki birçok müsabakaya katıldığını aktaran Yılmaz, sporcuların yurt dışındaki müsabakalar için yarın yola çıkacağını belirtti.

0 0 votes
Article Rating

Salim Gömürgen

Salim Gömürgen Haber Editörü

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.