MMAUFC

Ronda Rousey’nin UFC Kariyerini Bitiriyor Mu?

la-sp-ufc-ronda-rousey-20150228

Son zamanlarda UFC’deki hareketleri, sıradaki çıkacağı Holly Holm karşılaşması ve WWE’de yaptıklarıyla gündeme sıkça gelen UFC Kadınlar Horozsıklet şampiyonu Ronda Rousey için UFC’nin sonu gözüküyor gibi.

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına konuk olan Ronda Rousey, 30 yaşından sonra UFC kariyerinin bitebileceğini dile geitrdi ve şunları söyledi;

“Henüz bitmemiş gözüküyor. Kariyerimde daha yapacak çok şey var. Henüz tam olarak başardığımı düşünmüyorum. Olimpiyatlarda altın madalyaya ulaşırsınız ve bu başarmışsınız demektir. UFC’de ? Ne zaman gerçekten başardım ? Henüz değil. Henüz tam olarak başaramamış hissediyorum. Bu işi 30’larımda yapmayacağım. 30’larımda dövüşmeyeceğim. 30’larında derken 31, 32 yaşını kastediyorum. Eğer 30 yaşındaysanız bu 30’lar demek değildir. Bu 30 demektir. Ben henüz 28 yaşındayım.”

Ayrıca Ronda Rousey, Invicta FC Tüy Sıklet şampiyonu Cristiane Justino ile bir maça çıkmadan kariyerini sonlandırmak istemediğini de cümlesinin sonuna ekleyerek şunları dile getirdi;

“Eğer kilo verirse daha sonra tekrar alıp kendi sikletine dönmesi çok kolay olur. Ama eğer bunun için bir adım atmazsa bunun sebebini anlayabilirim. Onu biraz daha bekleyebilirim ama ne kadar bekleyebilirim orasını bilmiyorum.”

0 0 votes
Article Rating

Salim Gömürgen

Salim Gömürgen Haber Editörü

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.