21 Mayıs’ta Teksas’ta Hafif Orta Sıklette Çifte Şampiyonluk Gecesi!

21 Mayıs’ta herkes gözlerini dev ağır sıklet maçlarına çevirirken ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde de müthiş bir hafif orta sıklet gecesi yaşanacak.
Gecenin ana maçında WBA ve IBO Dünya Şampiyonu Kübalı Erislandy Lara, 2012 yılında karşılaştığı ve 9. rauntta iki boksörün kafa kafaya çarpışması sonrası yarım kalan, o anki puanlamaya göre beraberlikle sonuçlanan maçın rövanşında, dünyanın önemli hafif orta sıkletlerinden Ermeni asıllı Amerikalı Vanes Martirosya ile karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar çıktığı 39 maçta sadece Jermell Charlo ve Demetrius Andrade gibi 2 şampiyona yenilen Martirosyan, Lara karşısında kötü talihini kırarak ilk dünya şampiyonluğuna ulaşmaya çalışacak. Bu maçı kazanan boksörün kemerini Ekvador asıllı Alman Jack Culcay’a karşı savunmak zorunda olacağını da belirtelim.
Lara bu sefer moritasyonu affetmez.ud ile rahat alır maçı.charlo trout maçı çok güzel maç olur.charlo troutu rahat yener hatta ko edebilir son raundlara doğru.