Boks

David Haye : “Floyd Mayweather’ı Yenebilecek Olan Tek Kişi…”

David-Haye-comeback-WBC

Yarı ağır sıklet ve ağır sıklet dünya şampiyonluklarının eski sahiplerinden David Haye, Floyd Mayweather Jr. ‘a rakip olmak için şans bekleyen Amir Khan’ı , bugünün koşullarında Amerikalı ünlü şampiyonu yenecek tek boksör olarak gördüğünü iddaa etti.

David Haye, ‘’ Amir Khan için 2015 yılı onun büyüdüğü yıl olacak. Onu bekleyen bir çok büyük maç ve gösteri var. Kell Brook maçı bunlardan bir tanesi ama ben onu Floyd Mayweather Jr.’ı yenecek tek boksör olarak görüyorum. Çabukluk, bu karşılaşmanın kilit faktörünü oluşturuyor. Amir Khan, Floyd Mayweather Jr.’dan daha seri dövüşen bir boksör. ‘’ ifadelerini kullandı.

Amir Khan, 2 Mayıs’ta gerçekleşmesi beklenen Floyd Mayweaher Jr.’ın gecesind e efsanevi boksöre rakip olmak için şans bekleyen isimler arasında. Ancak, Mayweather Jr.’ın , Manny Pacquiao ile yaptığı görüşmeler sürüyor ve geçmişe nazaran şartların bu kez daha olgunlaştığı da gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz yıl Floyd Mayweather Jr. ile maç yapmak için ünlü boksörden gelecek cevabı beklerken zaman kaybeden Amir Khan, bu sefer aynı duruma düşmemek için Amerikalı boksöre birkaç gün içerisinde geri dönüş yapmasını istedi.

0 0 votes
Article Rating

Salim Gömürgen

Salim Gömürgen Haber Editörü

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
9 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
FLOYD
9 yıl önce

Bence Manny Pacquiao’dan başkası değil.

yawsef
yawsef
9 yıl önce

Haye’in açıklaması mantılı.Fakat Pacquiao nun da şansı yüksek

yawsef
yawsef
9 yıl önce

Fakat Amir Khan Maywather kadar teknik değil.

Pacman
Pacman
9 yıl önce

floyd riske girmiyor vur kaç taktikleriyle maçı bitirmeye Çalışıyor . Hızı sayesinde nakavtta olmuyo, fakat nakavt ta edemiyor.. Maidana bile okadar dövdü ilk maçta yine nakavt olmadı ve hakemlerin desteği ile Kazandı. Güçlü rakip gerek . Pacman güçlüdür.

demir
demir
9 yıl önce

Her zaman söylerim bunu amir khan floyd karşısında kazanmaya daha yakın taraf hatta floydu yaratabilir bile.pacmanda floyd karşısında favorim olur ama amir khan in floydu yenme olasılığı daha yüksek.ben pacman vs khan maçını izlemeyi çok isterim süper mac olur bence…floyd un da khanla maç ysapmaya yanaşacagını hic sanmıyorum bence oda khan ın kendisine çok ters geleceğinin farkında.

roberto duran
roberto duran
9 yıl önce

amir khan devon ile dovusunde cok hizli combolar yapsa da cogunu iskaliyordu ve sunu da belirtmek gerek ki floyd devon degil..

Abdullah
Abdullah
8 yıl önce

Amir kaannın floydu yeneceğini hiç sanmıyorum. ona golovkin lazım 🙂

deniz
deniz
8 yıl önce

Floyd ,Pacmani yendi Okan arkadas ,ikinci mac olmali diyorsun tahminim?

Amir khan 3 yenilgisi olan bir boksör ,eger Flody maca cikacak ise bu Danny Garcia,Kell Brook ve Keih Thurman gibi yenilgisiz boksörler olmali. veya Pacman ile rövans olabilir ama önesinde Pacman ,amir khan veya danny garcia ile dövusup yenmeli ,yoksa rövansi haketmiyor simdilk.

Başa dön tuşu
9
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.