Boks

Mayweather’ın Kemeri Sahibini Buluyor! Maç Saat Kaçta Hangi Kanalda?

CZUAB8SVIAAu3TJ

Floyd Mayweather’ın emekliye ayrılmasından sonra boşa çıkan WBC yarı orta sıklet şampiyonluk kemeri için yenilgisiz Danny “Hızlı” Garcia ile Mayweather’ın eski rakiplerinden Robert “Hayalet” Guerrero karşı karşıya geliyor. Tartıda Garcia ve Guerrero 66.06 Kg tartım verdiler…

NBA takımlarından Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers’ın salonu olan California’daki 21 bin kişi kapasiteli Staples Center’da düzenlenecek müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında iki boksörün babaları Angel Garcia ve Ruben Guerrero iddialı konuşmalar ve hakarete varan ifadeler sonrası yumruk yumruğa gelmişti.


Bu maçın bir diğer önemi ise kemeri kazanacak olan boksörün boştaki bir kemeri kazandığı için kemeri 6 ay içinde WBC klasmanın en üst sıradaki rakibe karşı savunmak zorunda olması. Şu an WBC listesinin en üst sırasında Amir Khan’ın olduğu düşünülürse maçı Danny Garcia’nın kazanması, Garcia ve Khan arasında dev bir rövanş maçının kapısını açabilir. Hatırlayacağınız gibi iki boksör 2012 yılında süper hafif sıklet maçında karşı karşıya gelmiş ve Garcia Khan’ı nakavt ederek dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Khan o maçtan beri Garcia’dan rövanşı almak istediğini tekrarlıyor.

CZSZ5m3WkAAdKVlGecenin maçları Garcia vs Guerrero karşılaşması ile sınırlı değil. En önemli alt maçlardan birinde Amerikan yarı orta sıkletinin yükselen yıldızı, yenilgisiz Sammy Vasquez ile son maçında Devon Alexander’ı yenerek büyük sükse yapan Meksikalı Aaron Martinez karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda WBC yarı orta sıklet yarı final elemesi niteliğinde olan maçı kazanan boksör, bundan sonra yapacağı maçı da kazanması halinde önümüzdeki 18 aylık periyotta gecenin ana maçında ortada olan WBC yarı orta sıklet kemeri için ringe çıkma hakkı elde edebilecek. Tartıda Sammy Vasquez ve Aaron Martinez 66.5 Kg tartım verdiler…

Breazeale-Mansour

Gecenin diğer dev mücadelesinde ise Amerika’nın en önemli ağır sıkletlerinden ikisi kozlarını paylaşacak. Amerika adına Londra Olimpiyatları’na katılmış olan 2.01 boyundaki yenilgisiz “kule” Dominic Breazeale ile son maçında Breazeale gibi başka bir dev olan Gerald Washington’la berabere kalmış olan Amir “Hardcore” Mansour  karşı karşıya gelecek.  Dominic Breazeale 113.4 Kg tartım verirken Amir Mansour ise 98.1 Kg geldi…

Heyecan dolu geçmeye aday bu dev boks gecesini 23 Ocak Cumartesi gününü Pazar’a bağlayan gece saat 03:00’ten itibaren Lig TV3 ekranlarında izleyebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
6 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Roman Gonzalez
Roman Gonzalez
8 yıl önce

Yazım hatası var. ‘Devon Alexander yenerek büyük sükse yapan devon alexander’

Lara
Lara
8 yıl önce

Martinez vs Vasquez maçı çok heyecanlı olacak.

selman003
selman003
8 yıl önce

Bilgehan Abi çoğu maçı gösterdiğin için teşekkürler..fakat lig tv 3 ten izleyebilirsiniz ne demek? kim de varkı ligtv..adamların el atmadıkları yer yok..futbol-baskit derken boksa da el attılar..aman Abi ileride seni kanallarına almak isterler falan sakın ha..

Abdullah
Abdullah
8 yıl önce

Lig tvmiz mi var izleyelim ya

Soner
Soner
8 yıl önce

arkadaşlar digiturkplay’e aylık 12 liralık premium üyelikle ligtv3’teki boks maçlarını izleyebilirsiniz.

Soner
Soner
8 yıl önce

reklam gibi oldu ama bu şekilde sıkıntısız izleyebilirsiniz. ayrıca türkiye ligi hariç yabancı liglerin tamamını izleyebilirsiniz.

Başa dön tuşu
6
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.