Boks

Tyson Fury’nin Kiloları Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

ChDpVbHW4AI3jX6

Vladimir Kliçko ile yapacağı rövanş maçı için basın toplantısına katılan Tyson Fury, toplantının ortasında tişörtünü çıkarmış ve son dönemde aldığı kilolarla şişen göbeğini dünyaya göstermişti.

Üstüne çıkardıktan sonra Kliçko’ya “Şuna bak. Ben senin gibi bir atlet bile değilim. Şişko bir adama yenildin. Bundan utanmalısın!” diyerek rakibine göndermede bulunmuştu.

Kampa başladığında 130 kilonun üstünde olan ve maça kadar geçecek olan 3 aylık süreçte 20 kilodan fazla vermeyi hedefleyen Fury’nin, geçtiğimiz 10 gün içinde yaklaşık 5 kilo verdiği, maça kadar 15 kilo daha vermeyi planladığı öğrenildi.

Bu arada Tyson Fury’nin şişman ve kıllı vücudunu sergilemesi sosyal medyada geniş yankı bulurken, bir kullanıcı yukarıdaki görseli paylaşıp Fury’ye “sizi doğumdan sonra mı ayırdılar?” şeklinde sorarak tiye aldı.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
34 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
The Russian Vityaz
The Russian Vityaz
8 yıl önce

Umarım Fyry kazanır Kliçko ya saygı duyuyorum efsane ama artık kaybederse bıraksın bu zirvede bıraksın. Fury bence UD ile kazancak

Tyson
Tyson
8 yıl önce

Klicko 216cm reachi olan furyi yenemez.yıllarca sol koluyla rakiplerini uzak tutmuş rakipler yaklaşmaya calisinca geri adım alıp mesafeyi korumuş yaklaşmayı basaranlarida kolunun altında eritmis boksu cirkinliklestirerek yıllarca kemerlere ambargo koymuş doktor çelik çekiç sol kolu kendisinden uzun olan herkese karşı dezavantajlidir belki abarticam ama reachi ve boyu devasa bir basketbolcuya karşı bile zorlanabilir.çünkü yıllarca rakiplerinin üzerine gelmesini bekleyip stratejisini bunun… Devamını oku »

Roman
Roman
8 yıl önce
Reply to  Tyson

+1 Povetkin den sonra wladdan nefret etmeye başladım. Ama bir yandan da iyi bir insan ama maçlarda illegal taktik yapıyor. Furye kafa , puleve dirsek, Povetkinide yere bastira bastira yendi.

hayemaker
hayemaker
8 yıl önce
Reply to  Tyson

kardeş bu sitedeki gördüğüm en yerinde yorumlardan birini yapmışsın saygı duydum valla ve tamamen sana katılıyorum..yanlız ağırsiklet boksu şuan fena yukselişte ve tyson fury kadar zekice laf yapan ağırsiklet yok şuan o sana saçmalık kelimeler gibi gelebilir ama mükemmel bi reklam ve pazar yapıyo..ben tyson furyden nefret ederdim ama yanıldıgımı aslında yanlış adamdan nefret ettiğimi anladım sonuna kadar tyson furyi… Devamını oku »

tyson
tyson
8 yıl önce
Reply to  hayemaker

hayemaker guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim.dedigin gibi furynin sozleri ve hareketleri belkide stratejisinin bir parcasi.fakat bu yaptigi hareketlerin cirkin oldugu ve centilmenler sporu boksa yakismadigi gercegini degistirmez.macta kafa veya dirsek atan boksorde bunu kazanmak icin yapar fakat bu ne ahlaka ne adalete sigar.bir boksor saygi gormek istiyorsa;gayri ahlaki yollara basvurmadan cikip hakkiyla,alninin teriyle maci kazanmalidir.bunlarda nacizane benim goruslerim.saygilar.

Ahmet kurt
Ahmet kurt
8 yıl önce

Tyson nickli arkadaşımız kısmen doğru söylüyor. Kliçko yıllardır bu stille dövüşüyor. Onu kendisinden kısa kolay kolay hiçbir boksör yenemezdi. Hatta eski boksörlere hayran olan ben diyorumki mike tyson u bile ilk 5-6 raund ona dayanabilirse yenebilirdi. Hakikatende kendine has şu stili dünyada ondan daha iyi uygulayabilen yok. Ama işte böyle uzun biri karşısına çıktığı zaman bütün stili alt üst oluyor.… Devamını oku »

Ahmet kurt
Ahmet kurt
8 yıl önce

Bir yandan nakavt etmesini istiyorum diğer yandan furry kazansın istiyorum. Furry pisliğin teki ama kazandığı takdirde bize daha iyi maçlar seyrettirebilir? Kliçko yaşlandı artık. Yani dinç olsa canıma minnet ama son maçlarında kötü dövüşmeye başladı. Bana öyle geliyorki kliçko bir foreman değil yavaş yavaş yolun sonu görünüyo. Ama inşallah beni yanıltır ve furry i ko ettikten sonra kendine çeki düzen… Devamını oku »

Tyson
Tyson
8 yıl önce

Mike tyson olsaydı bunlar amatorden profesyonele çıkmaya cesaret edemezlerdi:)

emre
emre
8 yıl önce

Aga bu adam hiç mi salona gidip body building çalışmamış bu nedir ya.Dünya ağır sıklet bok şampiyonası böyle rezil vücuda sahip şampiyon görmedi.Seyirciler güzel dövüşün yanında estetik vücuda sahip boksör de ister Furry mi 40 yaşında Vlad mı belli değil.

David tua
David tua
8 yıl önce

furyi yense bile luiz ortiz e nakavt olur klitschko

Rahatsizkedi
Rahatsizkedi
8 yıl önce

Bu maçı kim alır meçhul ikiside hırslı Fury almasını çok istiyorum elindeki kemerleri korucak sonrasında deontay ile maç yaparsa eğer bu efsane gibi olur Gerçek şampiyon o maç sonrasında kendini gösterir

vicdansiz
vicdansiz
8 yıl önce

furynin boksunuda davranışlarınıda begenmem ama mike tysonda örnek bir boksör degildi yani
holyfield ve lennoxda saglam sopa çekmişti zamanında

şimdiki boksörlerin eskilere göre kaba gücünün daha az oldugu eleştirisinde bulunuluyor ama ben savunmayı daha iyi yaptıklarını düşünüyorum daha teknik ve bilerek dövüşüyorlar eskilere göre

ahmet kurt
ahmet kurt
8 yıl önce
Reply to  vicdansiz

Yenildiği için kötü bir boksör mü? Hayır her maçı kazanacak diye bir şart yok. Dünyadaki hiçbir boksör tyson gibi gençken rakiplerini, daha doğrusu şampiyon rakiplerini 2 şer 3 er raundda ko etmedi. Adamın karşısında durabilen yoktu. Örnek bir boksör değilmiş. Hadi ama dostum saçmalama lütfen 🙂

vicdansiz
vicdansiz
8 yıl önce
Reply to  ahmet kurt

ben kötü boksör demedim karakteri düzgün biri degildi dedim ayrıca en iyisimi dersen bence ilk 3 e girmez

İron mike
İron mike
8 yıl önce
Reply to  vicdansiz

Lennoxuda hashim rahman komaya sokmuştu birde oliver mccall sen biraz boxtan anlasan mike tyson ilk 3 giremez demezdin aliy es geçiyorum o bile mike in haKkını vermiştir ama sana diyeceğim şu dünyada hiçbir boksor r marcions dahil iron mike gibi değildir otoriteler tarafından tüm zamanların en asi boksörüdür ha sen diyorsanli ben dansöz gibi kıvıran boksörleri seviyorum o ayrı ayrıca… Devamını oku »

vicdansiz
vicdansiz
8 yıl önce
Reply to  İron mike

agır siklette bunlar dogal şeyler ters bir yumrukta ne kadar şampiyon olsanda ne kadar büyük favori olsanda ko olabilirsin lennoxla haşim 10 kere maç yapsalar 9 unu lennox alırdı büyük ihtimal ama aynısını tyson için söyleyemeyiz lennoxla holyfieldle vitaly ile 10 maç yapsaydı tyson bu adamlardan 3 maç alamazdı tysonun stili belli ne kadar kısa zamanda ko yaparsan maçı alırsın… Devamını oku »

emre
emre
8 yıl önce

Kendini beğenmiş İngiliz Tyson umarım bu maçta yenilir.Bu İngilizler de hep bi ukalalık kendini beğenmişlik var.1. Chisora Furry maçında Chisora neredeyse nakavt ediyordu Furry’i.Umarım Wlad Chisora’nın yapamadığını yapar.

klıtschko
klıtschko
8 yıl önce

BEYLER WİLDER VS JOSHUA FURRY VS HAYE BUNLAR HİKAYE 2 SENE İÇİNDE KLİÇKO HEPSİNİ TEMİZLEYİP EMEKLİ OLUNCA NE DEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ

Tyson
Tyson
8 yıl önce
Reply to  klıtschko

Fazla iddalı oldu bu 🙂

emre
emre
8 yıl önce
Reply to  klıtschko

Dostum Wlad bu maçı kazansa da kaybetse de bırakır boksu.

klıtschko
klıtschko
8 yıl önce
Reply to  emre

daha 4 maç kontratı var hepsini yenecek sadece bekle dostum 🙂

Adaletli yorum
Adaletli yorum
8 yıl önce

Şunu tekrar tekrar söylicem çingene dediğiniz pislik dediğiniz fury varya kafa yapısı minyon dikkat edin ve şu Adamın çene yapısı güçsüz diyen acemiler gidince furyi Bi yakından görün önemli olan darbe yiyince yere serilmek değildir önemli olan serildikten sonra tekrar kalkıp hiç bişi olmamış gibi pes etmeden dövüşmektir tabiki furyden bahsediyorum geleceğin efsane boksörü Tyson fury den ağır sikletin en… Devamını oku »

hayemaker
hayemaker
8 yıl önce
Reply to  Adaletli yorum

arkadaşlar gerçekten ikinizinde yorumlarına tamamen katılıyorum çok guzel açıklamışsınız saygılarrr süpersiniz 🙂

vicdansiz
vicdansiz
8 yıl önce

vitali olsa komaya sokardı bu furyi

vicdansiz
vicdansiz
8 yıl önce

sevsekte sevmesekte kemerler adamda ve herkesle dalga geçiyor meydan okuyor hakkını vermek gerek atarı var furrynin ben saygı duyuyorum davranışlarını begenmesemde

imparator 81
imparator 81
8 yıl önce

Iron mike kardesime soyluyorum.holyfield hem tyson hem de foreman la mac yapti ve foreman in karsilastigi en sert yumruk atan kisi oldugunu soyledi.birde muhammed ali ve suan ismini hatirlamadigim bir iki boksor hem foreman la hem de earnie shavers ile karsilasti ve earnie shavers in daha sert vurdugunu soyledi.burdan gidersek
1 earnie shavers
2 george foreman
3 mike tyson

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
8 yıl önce
Reply to  imparator 81

Evet ron lyle hem foremana hemde earnie shavers a ko olmuş bir boksör. Ve earnie shavers ın foremandan daha güçlü vurduğunu söylüyor. Yalnız 24 yaşındaki foreman ayısını 32 yaşındaki muhammed ali nin dövmeside efsane bir olay. Ali nin antrenörü maçta ambulans bekletiyormuş. Foreman ise en basit maçlarından biri olacak sanıyomuş. Fakat ne oldu george foreman ko oldu. Boks sadece kaba… Devamını oku »

lennox
lennox
8 yıl önce

foreman gerçek bir hayvandı hayvanın insana evrildigi dönemden son kalan hayvanlardandı dedemin yaşındayken bile hayvan gibi vuruyordu gerçek hayvanlarla ali mücadele etti aslında tyson medyanın şişirmesi reklam pazarlama ürünü birazda şurda anket yapsak en iyi futbolcu portekizin çingenesi reklam balonu ronaldo en iyi vucudcu 2 filmle şöhret olmuş bacagı olmayan adam arnold en iyi boksörde en son lennox un çirkin… Devamını oku »

klankakomed
klankakomed
8 yıl önce
Reply to  lennox

tyson’ın medya tarafından şişirilmesi için çok etken vardı , 1. boyu kısaydı ağır siklet için 178 cm 2. en erken yaşta şampiyon olan boksör,hala bu başarı ona ait 20 yaşında. 3. 12 yaşına kadar 40 defa hapise girmiş bir şuçluydu. 4. çogunlukla maçları ilk roundlarda bitiyordu, agresifti, boksörken bir çok vukuatı oldu mich green olayı mesela, eğitimsiz olmasından dolayı(kendi ifadesi)… Devamını oku »

tyson
tyson
8 yıl önce
Reply to  klankakomed

arkadasim ilk basta saydigin 4 madde mike tyson’in efsane demek icin yetecek hatta artacakdir.diyorsunki basin sisirdi,bu ne demek basin olmayan bir seyi olmus gibi gosterdi manipulasyon yapti demek.yani mike tyson 178cm boyunda degilmiydi?tyson sampiyon oldugunda 20 yasinda deilmiydi?babasi belli olmayan yer altlarinda olumune dovusen cok zor sartlarda arkasinda kimse olmadan sampiyon olan tyson deilmiydi?yada tyson rakiplerini hep uď ile yenerdide… Devamını oku »

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
8 yıl önce
Reply to  lennox

Yahu tamam beğenmezsinde tyson a şişirilmiş demek nedir dostum yapma. Yani yazmaya üşendim özetle herif 178 lik boyuyla 20 yaşında dünya şampiyonu oldu. Ne efsaneleri 2. raundda ko etti. Sadece bu dediklerim bile yeter ki herifin maçlarını izlersen nasıl bir hayvan olduğunu zaten anlarsın. İlla ki izlemişsindir ama önyargılı davranıyosun bence.

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
8 yıl önce

Sesli güldüm 😀

lennox
lennox
7 yıl önce

sevgili ahmet kurt ben tysona kötü boksör demiyorum başarılarını kabul ediyorum haklısınız cesur dövüşüyordu güçlüydü ama kendisinden daha iyi olan boksörlerin çok önüne geçti ismi tysondaki şöhretin ondabiri neden bir lennoxda olmadı daha kötü boksörmüydü ? tabiki daha iyiydi ama böyle söyleyince cahil damgası yiyorsun öyle bir algı olmuşmuş tyson ismi üzerinde ben buna karşıyım sevgili tyson bir böksörün boyu… Devamını oku »

kaan
kaan
7 yıl önce

Yeni anket harika olmus. Ancak tuhaf karsiladigim konu su povetkin kazanir diyenler 5. Ve 8. Raundta ko edecegini soylemisler yani en cok oyu bu almis. Bence ilk 6 raund povetkin sonraki raundlarda wilderin ko etme ihtimali yuksek. Cunku povetkin son raundlara isi kalirsa ciddi yoruluyor. Tyson fury teknik bir boksor guclu yumruklari olan bir boksor degil. Zaten en buyuk avantaji… Devamını oku »

Başa dön tuşu
34
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.