Boks

Amir Khan: Anthony Joshua’yı O İki İsim Yenebilir

Chj539rXAAAN3e7

Önümüzdeki cumartesiyi pazara bağlayan gece sabaha karşı 04:00’te Las Vegas’ta WBC orta sıklet dünya şampiyonluğu için Canelo’nun karşısına çıkacak olan Amir Khan, ağır sıkletle ilgili öngörülerini paylaştı.

Anthony Joshua’nın hala çok genç olduğunu ve kariyerinin bu hızda ilerlemesi halinde sorun yaşanacağını ifade eden Khan, şu an karşılaşmaları halinde Tyson Fury ve David Haye gibi isimlerin Joshua’yı yenebileceğini iddia etti.

Böyle maçlar için Joshua’nın olgunlaşması gerektiğini ifade eden Khan, Joshua’ya gelişmesi için 2 yıl verilmesi halinde onun durdurulamaz hale geleceğini iddia etti.

ChmJKVFWwAA_9kF

Khan’ın hafta sonu çıkacağı maçla ilgili bir açıklama da Tyson Fury’den gelirken, İngiliz şampiyon Khan’ın Canelo’yu yeneceğine inandığını ifade etti ve Kliçko maçından önce kendisi için söylediği “Hız zaferin anahtarı olacak” sözünü bu kez de Khan için tekrarladı. Fury ayrıca Khan’ın boks yeteneklerinin Canelo’nun dövüşçü özelliklerine üstün geleceğini iddia etti.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
37 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gennady
gennady
7 yıl önce

amir khan hızlı ama cenesi zayıf maidana ve danny garcia maclarını izledikten sonra grogi dansı yapan khanı canelonun ko edecegini dusunuyorum.Joshua içinse kafamdaki sağlamlık testi luiz ortiz maçından geciyor.insallah boyle bir mac olur

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Amir khan mantikli bir görüs bildirmis bence.furyi bende pek sevmem adam teknik ve akilli dövüsüyor.joshuayi suan yenme konusunda haye,fury,klicko,ortiz en büyük adaylar bence.kisa sürede joshua haye ,klicko ve fury ile karsilasmamali.

Murphy Lee
Murphy Lee
7 yıl önce

fury ve ortiz çok rahat yener.

The Russian Vityaz
The Russian Vityaz
7 yıl önce

Furya kotu boksor diyenler var. Furyi sevmem ama Joshuadan daha teknik oldugu kesin . Amir Khana katiliyom Ozellikle David Haye hareketli ve guclu yumruk atiyo eski david haye ise joshua paspas

Muhammed Ali Yılmaz
Muhammed Ali Yılmaz
7 yıl önce

Fury kötü bir boksör değil fury e kötü demek emeklerine saygısızlık olur. Şimdiye kadar fury joshuadan daha çok iş yaptı İnşallah kliçko maçını gine kazanır

Haye Day
Haye Day
7 yıl önce

tyson fury iyi boksör ama tam bir egoist kendini çok beğenmişlik yapmasından nefret ediyorum

Muhammed Ali Yılmaz
Muhammed Ali Yılmaz
7 yıl önce

Bence eddie hearn istemediği sürece kimse kolay kolay kesemez en az bir 2 yıl hüküm sürer bakınız wilder

Bankacı
Bankacı
7 yıl önce

Haye ve ortiz oda plase.

Adaletli yorum
Adaletli yorum
7 yıl önce

Recep Ülker sen Boğaz’dan at kendini kaçak dövüşmek oyuncuyu soğutmak ve son 5 round üstüne yıldırım gibi çökmek boksun en büyük taktiklerindendir Tyson fury siz böyle cahilce konuştukça söylediğiniz tüm boksörleri bomba gibi patlatacak üzülme Can’ım birazda boks izle cahilce yorum yapma joshua Bi haye ve kliçko gibi boksörlerle kapışsında sonra fury e kafa tutar

adnan
adnan
7 yıl önce

Tyson Joshua’yı kesinlikle yenemez onu geçin David’in Joshua’yı yenebilme ihtimali va.Çünkü çok hareketli Joshua’nın Haye’in çenesini yakalaması çok zor.Haye’in wach ve wilder ile sparring antremanları vardı haye ikisini de haşat etmişti çünkü çok hızlı.Bu nedenle rakiplerinin açığını çok rahat yakalıyor.Vitali’nin bile gözü yememişti Haye ile maç yapmaya.Haye uzun yıllar beklemişti oysaki

Türkün Gücü
Türkün Gücü
7 yıl önce

David Haye Joshuayı Yenebilir diyenlere Sesleniyorum şuan yapsalar en fazla 3 round dayanır HAYE ADAM YAŞLANMIŞ VE ARTIK REFLEKS FALAN BİTMİŞ ONUDA CHARLES MARTİN GİBİ ŞİŞİRMEYİN ANTHONY JOSHUA ŞUANDA FURY DE DAHİL OLMAK ÜZERE AĞIR SİKLETTE YENEMİYECEĞİ BOKSÖR YOK KASLARINDAKİ GÜÇ YUMRUKLARINI BALYOZ GİBİ YAPMIŞ FURY O GÖBEKLE HAYE O BOKSA VERDİĞİ ARAYLA HER GÜN ÇALIŞAN JOSHUANIN YANINA BİLE YAKLAŞAMAZ… Devamını oku »

sporsever
sporsever
7 yıl önce

Kendi işine baksın khan. kendi maçı zor olacak. bence canelo, khan a sert gelecek bi rakip. muhtemelen canelo, maçı nakavtla kazanacak. canelo nun sertliği ve agresifliği, khan a fazla gelecek.
khan bol bol şanslı yumruk çalışmalıydı:)
ayrıca golovkin bu ikisini aynı gün yener:))

Türkün Gücü
Türkün Gücü
7 yıl önce

Burayada YAZIYORUM Maç olursa Okursunuz doğru demiş diye ((Golokvin Alvarezi Kesinlikle Nakavt Edemicek)) 47 Maçını Alvarezin izleyin ondan sonra birdaha düşünün…

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Alvarezin maçlarını izledik kardeşim .bence özellikle izlenen gereken alvarez-floyd ve alvarez-lara maçı.floyd maçı tek kale geçti.lara macinida hakem desteğiyle yendi.lara macinda alvarez taş catlasin en fazla 4 veya 5 raund aldı ama hakemler alvareze puan kiyagi geçti.alvarez kendine güveniyorsa çıksın ringe.bugün alvarez açıklama yaptı bu maçı yapmayı istiyorum ama ne zaman olacağını bilmiyorum kafam karışık diyor gelecek yıllarda olabilecek bir… Devamını oku »

safkan
safkan
7 yıl önce

ben amirin hangi yumrukta ineceğini bile biliyorum, sol kroşe.
boks dehasımıyım: haşa

Türkün GÜCÜ
Türkün GÜCÜ
7 yıl önce

Alvarez Flody maçını kaybetti belki ama onun kilosunda dövüştü eğer korkak olsa flodyle hiç karsılasmazdı lara maçına gelince lara korkak tavuk gibi geri geri ringde kaçınca hakemde haklı olarak alvareze verdi maçı flody maçında evet iyi vuramadı çünkü kilosu alışkın değildi ama yinede sağlam bi maç çıkardı bu yüzden o maçta önemli pozisyonlara bakarsan eğer çenesine yediği yumruklara verdiği tepkilere… Devamını oku »

YAKIN
YAKIN
7 yıl önce

yaw bızde aynı seyleri soyleyınce ınsanlar kızıyor yaw adam yılların ust duzey boksoru fıkrını soyluyor hayatı boyunca elıne boks eldıvenlerı almayanlar adamın yorumuna kızıyor bıraz saygı ya kım ne dusunurse dusunsun saygımız var ama haye wilder klıcko haye ortiz suan joshua bu ısımlerı yenemez.

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Türkün gücü kardesim alvarez – floyd maçı alvarezin sikletinde yapıldı.152 lbs yani 69 kg de yapıldı.floyd bu maç için kilo aldı.avantajlı olan alvarezdi.floydda hareketli ve savunma yaparak dövüşen bir bokscu ,laraya tarzından dolayı korkak demek hiç yerinde değil adam teknik ve puan odakli dövüşen bir bokscu bu konuda istatiklere ve raundlarda vurdugu isabitli yumruklara bak.alvarez golovkin konusunda 1 sene önce… Devamını oku »

Türkün GÜCÜ
Türkün GÜCÜ
7 yıl önce

Murrayla alvarezi bir tutman çok yersiz adam 36 maçın sadece 15ini nakavtla alabilmiş 4 maçta yenilmiş ve vuruş gücü belli bi boksör patlayıcı güç yok indirici vuruş özelliiği sınırda hız yok sadece seri ve ve teknik oda büyük maçlarda yetersiz yaptıgı maçlar 47yi bulmamış ve alvarezin 47 MAÇI 36 nakavtı var bu ikisi nasıl bir oluyo sallandıgı maç yok alvarezin… Devamını oku »

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Ben alvarez ile murrayi bir tutmadimki.golovkinin şuana kadar maç yaptığı rakipler arasında çenesi en sağlam murray dedim.golovkin alvarez ile maç yapmadiki murray ile kiyasliyim.alvarez murrayden tabiki daha iyi bir bokscu bunu tartışmak bile yersiz olur.ayrıca murray kötü bir bokscu değil.sadece golovkine ko oldu.sergio gabriel martinezin en iyi olduğu dönemde martineze ringde kök söktürdü kafa kafaya mac yaptılar.

Türkün GÜCÜ
Türkün GÜCÜ
7 yıl önce

zaten golokvin murray maçını kafasına yüzüne karnına peş peşe yumruklar atıp saydırmalarla ve 11 rounda hakem müdahalesiyle kazandı çenesinden düşmedi ama alvarez maçı kesinlikle bir olmaz çünkü alvarez çok iyi eskiv yapan yerinde aparkatlarıyla be kroşeleriyle rakibi uzak tutan etkileyen bi boksör belkide hiç karsılastırmazlar bunları ama YAPMASI SÜPER OLUR

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Murrayi o siklette çenesi en güçlü boksculari arasında gösteriyordu otoriteler o yüzden bahsetim.murrayi birkaç kez indirdi golovkin .deyim yerindeyse maçı uzatti bilerek. Golovkin murrayi indirdikten sonra kalkınca rakibin üstüne gidip üstelemedi bile.yoksa murrayi 7 veya 8.raundda bitirirdi.hakem bitirmese murrayin yüz tanınmayacak hale gelmişti. Maçtan bir gün sonra foto çekilmişti murrayin yüzü şişmiş ve mosmor olmuştu. Alvarez iyi eskrimlere sahip bir… Devamını oku »

türkün Gücü
türkün Gücü
7 yıl önce

Bunları yaptırsalarda görsek ama malesef işte prmotrleri izin vermio adama yapcak bişey yok sonuçta onlar ona para basıo onları dinlicek adam OLURSA EĞER MAÇ Asrın Maçı olur

Sporsever
Sporsever
7 yıl önce

Türkün gücü arkadaşım, Yorumlarının hepsini okudum. boksu iyi takip ettiğin ortada.Naçizane tavsiyem, golovkin in maçlarını tekrardan izlemeni isterim.ben hepsinin çoğu maçını izledim. Ve izlerken şuna dikkat et; bu adama yumruk işlemiyor ve maçları sanki kedinin fareyle oynadığı gibi. istedimi maçı uzatıyor, istedimi yıkıyor.canelo da ekstra bi boksör. golovkin i bu haliyle yenmesi için saha dışı nedenler yada golovkin in yaşlanması… Devamını oku »

Ken
Ken
7 yıl önce

Yanlis bence dogrusu hickimse yenemez olmaliydi

TÜRKÜN GÜCÜ
TÜRKÜN GÜCÜ
7 yıl önce

Golokvin beton gibi darbeleri çok rahat emiyo yani hiç etkilenmiyo alvarezde darbelerde hiç etkilenmiyo dikkat ettiysen )) yaş olarakda alvarezden büyük ama maç olursa çok güzel süperr bir maç olcak iki boksörde hemen hemen aynı tip dövüşçü savaşçı üstüne giden ve pes etmiyen yapıdalar ikiside kariyerinde hiç nakavt olmamışş tam birbirlerine göreler ama işte sponsorları uygun görmedimi yapcak bişey yok… Devamını oku »

ramazannn
ramazannn
7 yıl önce

burda bokstan anlamayan insan cok sanırım herhalde hiç boks yapmayan insanları cogu fury 12 yıldır yenilmeyen vladimir yendi diyenler vladimir karsısına jashua cıktımı şimdiye kadar hiç? jashua nın yenemeyecegi boksor yok boş hayaller kurmayın akıl var mantık var boksün içinde olan her insan anlar bunu !

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Alvarezin suan hayalindeki maç golovkin maçı ama bu gelecek yıllarda olmasi imkansız .çünkü golovkinin menejeri gelecek sene süper orta siklette de maçlar yapacağız iki siklette de kemerler kazanıp koruyacaz dedi aynı floydun alvarezin yenip iki siklette kemeri olması gibi.alvarez ilerde 72.5 kiloya çıkmak için planlarının olduğunu düsünmüyorum.cikarsada 2018 de çıkar glovkinde 76 kiloda olur yine orta yolda bulunamazlar.bence alvarez kemeri… Devamını oku »

Cemal Atalay
Cemal Atalay
7 yıl önce

Fury yazık sana…Öngördüğün şu olur dediğin hiç birşey olmuyor…Joshua v Martin Martin dedin nakavt oldu…Canelo v Khan Khan dedin…Canelo bayılttı…Sen bence fazla reyting yaptın çenen değil ellerin konuşsun Fury…

Başa dön tuşu
37
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.