BoksFight TV

(VIDEO) WBO Şampiyonundan Golovkin’e Yeni Mesaj // ALT YAZILI

Hafta sonu Kell Brook’u 5. rauntta teknik nakavtla mağlup eden Kazak şampiyon Gennady Golovkin’e önce Chris Eubank Jr, sonra da WBO dünya şampiyonu Billy Joe Saunders sosyal medya hesaplarından meydan okumuştu.

Saunders’ın ilk mesajını Eubank’tan Sonra Şimdi O Şampiyon Golovkin’e Meydan Okudu haberimizde görebilirsiniz.

Billy Joe Saunders bir mesaj daha yayınladı ve bakın neler dedi:

[fvplayer src=”https://fightclub.com.tr/wp-content/uploads/2016/09/saunders-golovkin-mesaj.mp4″ width=”600″ height=”338″ splash=”https://fightclub.com.tr/wp-content/uploads/2016/09/golovkin-saunders-mesaj.jpg”]
0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
37 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
TB BADO
TB BADO
7 yıl önce

Yav bırak mesaj gondermeyi eubankta mesaj gonderdi noldu kağıt uzerinde karşılaşmamak için anlaşmamazlık yaptı sendede aynısı olmasın joe ha olmasa bile ggg senide harcar boşuna hayal goruyorsun . GGG in çenesi sağlam Kell maçında baktım Ve karaciğer ile açıp kroşe ile çeneden bitiriyor elide ağır hiç şansınız yok gidin şimdi kumda oynayın .

PALACİOS
PALACİOS
7 yıl önce

Çok kaşınıyor ama gokovkine eubanktan daha çok direneceği kesin

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce

Yazdığım yazılar yine çıkmıyor. Gına geldi artık…

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce

Artık bu laflardan sonra maçtan kaçması imkansız gibi görünüyor. Herif resmen meydan okudu. maç Bu yıl olursa iyi ses getirir. Billy joe çok iyi savunması olan, oldukça hızlı ve kontralarını çok beğendiğim bir boksör. Eubank sallı sollu girişerek ona birşey yapamadı. Ama karşısında eubank değil artık bir golovkin var. Golovkin in yapması gereken billy joe yu yakalayarak dövüşmek. İplere sıkıştırıp… Devamını oku »

Safkan
Safkan
7 yıl önce

Videoyu arabada çekiyor birde ne kadar yoğunmuş çocuk, 10 aydır yattı yattı.

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Bily joe paradan dolayı artık her gün atarlanip satasir golovkine.rosado salı günü açıklama yapmıştı bily joe tamamen para için golovkinle maç yapmak istiyor dedi.bily joe rosadonun teknik halı sayilir.çenesi test edilmedi daha.çok net söylüyorum brookun aldığı darbeleri alsın okadar ayakta kalacaginida sanmıyorum.evet iyi savunma yapıyor ama golovkine savunma sökmüyor çünkü adam baskıya dönük boks yapıp ringi daraltip rakibi köşede kesiyor… Devamını oku »

gökhann
gökhann
7 yıl önce

Bence bu maç olur sonra da Jacobs maçı olur. Keşke Eubank olsa da sağlam bi dayak yese 3gden.

Abdullah yılmaz
Abdullah yılmaz
7 yıl önce

kendindem emin konuşuyor,”parayı da bahane etmiyorum herkes hak ettiğini alsın” diyor. iyi güzel, umarım dediğin gibi olur. maç olsun da sokak dövüşümü yapıyorsun başka bir şey mi dünyanın kaç bucak olduğunu görürüsn ! 🙂

Henry
Henry
7 yıl önce

bu maç inşallah olur
ggg undisputed middleweight champion

Yavuz Mercan
Yavuz Mercan
7 yıl önce

billy joe saunders ve eubank jrden iğrenmeye başladım resmen, çok sevdiğim eubankten bile artık huylandırdılar ne kadar şımarık bir yapıları var bu ingilizlerin ben anlam veremiyorum. Bu kadar mı çekinilir bir rakipten iyice düşürdüler kendilerini. Ben golovkinin yerinde olsam jacopsu tokatlar sonra kovalev ya da wardla süper orta siklet de maç yapar kariyeri sonlandırırdım. canelo,eubank yada billyie para kazandırmaktansa böyle… Devamını oku »

Selocan07
Selocan07
7 yıl önce

Eubank Jr şımarık bi adam değil ki, hep o babası. Kendinden çok babası röportaj yapıyor. Her round arasında ringe girip şov yapıyor, Yılmaz Morgül gibi gözlüğüyle cins cins havalar, oğluna gaz vermeler..

jackal
jackal
7 yıl önce

Bu maç gerçekleşirse en fazla 3 raund sürer

Ayhan akkılıç
Ayhan akkılıç
7 yıl önce

Merak ettiğim, kovalevmi yoksa golovkin mi daha iyi,onun dışında bu konuşanların hepsi 3 yumrukluk adamlar.

Doğan
Doğan
7 yıl önce

Eubank ve saunders birlikte golovkin e karşı maça çıksalar yine %51 golovkin derim.

Gennady GGG Golovkin
Gennady GGG Golovkin
7 yıl önce

saunders en azından eubank gibi boş laf yapmıyor cesur.artık golovkin jacobsu yensede saundersla yapsa.

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce

Promoktör değil “promotör”.

Boss
Boss
7 yıl önce

Bu adam bugune kadar kimi yenmis de bu kadar rahat konusuyor anlayamadim , andy lee denen sıska çalıyı ve sisirilmis balon eubank jr i yendi diye mi bu havalar , golovkin 3 unu birden yener ringde.

misafir
misafir
7 yıl önce

Arkadaşlar lenoks Lewis nikli arkadaş uzun süredir yazmıyor Ahmet kurt özgünhan ve david hayenin yannında onun yorumlarını da görmek isterim
Bu arada canelo simith maçını izleyebileceğimiz bi link verirseniz sevinirim

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce
Reply to  misafir

lennox nickli arkadaşı bende özledim iyi anlaşıyoduk. Link konusuna gelirsek conan nickli arkadaşımız maçtan 1-2 saat önce atacakmış. Delinin ipiyle kuyuya inilir mi hep birlikte göreceğiz 🙂 Şaka yaptım tabi ki barbar conan kesinlikle linki atacaktır.

misafir
misafir
7 yıl önce

Sitede aktif üye olarak yorum yazmak zor bi iş bu adamlara saygı duymak lazım hele bu kadar boş ve terbiyesiz yorum yazan varken

Milyondolarlık yorumcu
Milyondolarlık yorumcu
7 yıl önce

Sıktı buda yok karavan muhabbeti yok araba çıkacaksan çık adam gibi sopanı ye sahibine kemeri ver şu vlad da diğer karavancı yı halletsede karavan geyiği bitse

ROY JONES JR
ROY JONES JR
7 yıl önce

Arkadaşlar cesurluk ringe çıkmakla olmaz (isterse yarın ringe çıksın)cesursan ringe çıktığında 1=)para için çıkmayacaksın 2=) rakibini yenmek için çıkacaksın, rinde asla ona şans vermeyeceksin 3=)eubanki çok severdim fakat onun gibi basını üstüne çekipte sonra başka rakiplerle karşılaşmayacaksın 4=)saunderse söylemek istediğim tamam ringe çık fakat eger gerçekten yenebilecegine mental ve fiziksel olarak hazırsan çıkıp rakibini yeneceksin… 5=)Açıkcası benim görüşüm ise şuanda… Devamını oku »

bilinmez
bilinmez
7 yıl önce

Ggg brook macina iyi hazirlanmamisyi buda bsj ve eubank e cesaret verdi ama yazik olur bsj ye

Lennox
Lennox
7 yıl önce

Herkeze selamlar arkadaşlar lennox kayıtlı hesabımın şifresini ne yazıkki unuttuğum için girmiyodum ismimi andınızı görünce merhaba diyim dedim siteden bayadır özel işlerim nedeniyle uzaktım

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce
Reply to  Lennox

merhaba dostum mümkünse yorumlara bekleriz 🙂

mehmet dalgaç
mehmet dalgaç
7 yıl önce

Bily yenilecegini cok iyi biliyor. Kemeri verecegini soyluyor zaten. Tek derdi bence para. Insallah bu amac tez zamanda olur.

mehmet dalgaç
mehmet dalgaç
7 yıl önce

Ggg ye bily nin savunmasi sokmez. Birkac raund anca dayanir. Dayagini yer. Kemeri verir. Parayi alir.

Tyson
Tyson
7 yıl önce

Yaşamayı dahi haketmeyen pis bir çingene golovkinimi yenecek???bunu hayal dahi edemezsiniz çünkü hayallerin bile bir sınırı vardır.olursa izlemeye değmeyecek bir mac olur.

Roman
Roman
7 yıl önce

Boyle dediğine gore kesin uçuk bir ücret ister. Bunun 29 ekim de ki rakibi açiklandi mi?

M.gumus
M.gumus
7 yıl önce

Golovkini yenmek için golovkin gibi olmak gerekiyor yani öncelikle terbiyeli atarli giderli değil kim gelirse maça çıkarım havalarında .brook maçında golovkin hasta cikti.brook iyi bir boksör olmasına rağmen golovkin karşısında birkaç yumruk atana kadar titredi .brooğu çizgi olarak gören meydan okuyan boksörler hata yapıyorlar.golovkinin partnerleri genellikle ağır sıklet ve golovkin her maçı hafifmis gibi geciyo ve disiplinle birleşince sonuç ortada.golovkin… Devamını oku »

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Bily joe şuan rakip bile bulamadı sözde 1 hafta önce açıklanacakti.maca 6 hafta var ama ortada rakip yok.orta düzeye yakın 80 veya 90 puanlı birtane kum torbası bulup kendini onla tatmin eder.jacobs cephesi sürekli çelişkili açıklamalar yapıyor .bir çıkıp bu mactan önce bir maç yapacaz diyorlar birde çıkıp bu maç biranönce olsun diyorlar.cok net söylüyorum kontratı begenmiyecekler .golovkin cephesi kurallar… Devamını oku »

efsane
efsane
7 yıl önce

bence ne bjs nede junior nede canelo brooku bile yenemez kaldıki ggg yensin ben brookun hepsinden daha güçlü olduğunu düşünüyorum gggninde brook maçında hasta olduğunu nefes almakta zorluk çektiğini gördüm brok maçı ggg için referans teşkil etmez sikletinin bençe normal şartlarda yenilmezi hafif ağır siklettede wart ve kovalaevin bütün maçlarını izledim ward ın ggg yi yenmesi yalnızca nakavt olmazsa sayıyla… Devamını oku »

mehmet dalgaç
mehmet dalgaç
7 yıl önce

David haye 10 numara adamsin. Aklimdan gecenleri kelimelere tam olarak dokuyorsun. Bence bilgehan beyin yaninda boks yorumu yapacak adamsin.

DAVİD HAYE
DAVİD HAYE
7 yıl önce

Teşekkür ederim Mehmet dalgaç kardeşim senin yorumlarında hepimizin yorumları gibi değerli.burda hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz kardeşim.yeterki yorum yaparken birbirimize saygı duyalim.

mehmet dalgaç
mehmet dalgaç
7 yıl önce

Eyvallah david haye hocam saygi ve selamlar…

Bozbora
Bozbora
7 yıl önce

Golovkin’in ile ringe çıkmaktansa, azılı bir katil ile çıkarım daha iyi

KaanTurk
7 yıl önce

oha golovkine triple “g spot” demiş 😀 😀 😀 ulan hayatımda aklıma gelmemişti yarıldım. Golovkinde seni yaracak ama 😀

Başa dön tuşu
37
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.