Boks

Billy Joe Saunders’tan Geri Vites!

Konu Başlıkları

billy-joe-akavov

Dün gece NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanan İskoçya gecesinde Artur Akavov ile karşılaşan ve rakibini 12 raunt sonunda zor da olsa puanla mağlup etmeyi başaran İngiliz WBO orta sıklet dünya şampiyonu Billy Joe Saunders, maç sonunda Gennady Golovkin’e meydan okumuş ve Mart ayında kemer birleştirme maçına çıkmaya davet etmişti.

Saunders bugün yeni bir açıklama yayınlayarak, 2015 Aralık ayındaki Andy Lee maçından beri yaklaşık 1 yıl boyunca ringlerden uzak olması nedeniyle WBO’nun kendisine 2 maç arka arkaya zorunlu kemer koruma rakipleriyle ringe çıkması talimatını verdiği ve bu talimata uyacağını, Canelo ve Golovkin gibi büyük maçları ancak bu sorumluluğunu yerine getirdikten sonra düşüneceğini ifade etti.

Saunders’ın Muhtemel Rakipleri Kimler?

Şu an WBO listesinin ilk 3 sırasında, sırasıyla Gürcü Avtandil Hurşidze, İngiliz Tommy Langford ve Japon Ryoto Murata bulunuyor.

Avtandil Hurşidze, bütün sıkletlerde Gürcistan’ın 1 numaralı boksörü olarak dikkat çekiyor. 1.63m boyuyla orta sıkletin en kısa boylu boksörlerinden biri olan Hurşidze, son maçında yenilgisiz Amerikalı Antoine Douglas’ı nakavt ederek büyük sükse yapmıştı.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube] .

Saunders’ın Hurşidze’den sonraki rakibi ise geçtiğimiz hafta Galler’de ringe çıkan ve Sam Sheedy’yi zor da olsa puanla mağlup eden vatandaşı ve Britanya’nın (Saunders ve Eubank Jr’ın ardından) 3 numarası Tommy Langford olabilir. Langford, Saunders ile aynı promöre (Frank Warren) bağlı olduğu için bu karşılaşmanın organize edilmesi de oldukça kolay.

95 Kiloya Çıktım!

Akavov karşılaşması hakkında da konuşan Saunders, yıl içinde bir çok sakatlık ve talihsizlik yaşadığını, bir dönem 95 kiloya kadar çıktığını ve 6 ay gibi bir sürede 23 kilo vermek zorunda kaldığını, bunun da Akavov karşısındaki performansını etkilediğini ifade etti. “En kötü performansımla bile kazanmayı başardım” şeklinde konuşan Saunders, bundan sonraki karşılaşmalarda çok daha iyi olacağını ve 2 zorunlu rakibini yendikten sonra Canelo ve Golovkin ile ringe çıkmaya hazır olduğunu açıkladı.

Bu durumda Saunders’ın 2017 sonbaharından önce büyük bir maça çıkmasının beklenmediğini öngörebiliriz.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

For the thousands in attendance and the millions watching around the world.

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
15 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Resant
Resant
7 yıl önce

Vatandasim avtandil olsun

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
7 yıl önce

Güzel kıvırıyor helal…

Salih
Salih
7 yıl önce

Bu bili bili çin malı Gibi boş adam

safkan
safkan
7 yıl önce

kendiside performansından memnun değil. ben dün savunmasını dikkatlice izledim çünkü üstün olan tarafı o bazen açıklar versede çok hızlı yumruklardanda kaçabildi. akovovda iyi boksör çıktı bu arada hakkını vermek lazım.

Cemal Atalay
Cemal Atalay
7 yıl önce

Maçı sonuna kadar izledim. Akavov kazandı billy joe ya verdiler. 3 hakem birden billy joe ya veriyor saçmalık. bu maç zaten bir hafta ertelenmişti gece ve hakemler billy joe ya göre ayarlanmış. Net bir şekilde puanla maçı akavov kazandı.

https://youtu.be/Jp7EBzKwx3I

Yemenli hamit
Yemenli hamit
7 yıl önce

Arkadaşlar yanındaki çocuk kim saunders in bilen var mi

mehmet dalgaç
mehmet dalgaç
7 yıl önce

bili jo tam bir kolpasın. saygıyı haketmiyorsun. dün akşamdan sonra o kemer gerçekte senin değil. ama biraz daha belinde taşı bakalım şimdilik.
bu adamlar niye böyle kemeri alıp parayı bulduktan sonra kendilerini bozuyorlar.. kankası fury gibi…

türkün gücü
türkün gücü
7 yıl önce

çok kötü birinden dayak yicek bigün ama golovkin mi olur alvarez mi olur bilemem

bankacı
bankacı
7 yıl önce

kıvır bakalım kıvır…

Prorsum
Prorsum
7 yıl önce

B.joe savunması iyi bir boksör golovkin hariç kolay kolay ters yumruk yiyip ko olacağını sanmıyorum lara kadar estetik değil kesinlikle ama iyi kaçan boksörlenden

Adem
Adem
7 yıl önce

Sanders da Kıvırdi golovkinin karşısına çıkmaya yemiyor oda biliyor golovkinin onu bayiltacagini boksun da civisi çıkmış çoğu boksor kaçak dovusuyor

Canelo_haye
Canelo_haye
7 yıl önce

İnş caneloyla cıkar önce Ya da önce dememeliyim sonrası olmayacak çünkü hem ggg hem canelo parçalar bunu ama canelo hastaneye yollar

Bruiser
Bruiser
7 yıl önce

Eğer Billy Joe kemer sahibi olarak ringe çıkmasaydı maçı puanla Akavov hertürlü kazanmıştı.Ya da Andre Ward gibi 3 hakemi birden satın almış olması gerekiyor Billy Joe’nun.Şu maçı bu puanlama ile Billy Joe’ye vermek o masa hakemlerinin acil katarakt ameliyatı olması gerektiklerini göstermektedir. Billy Joe sen de tarihin tozlu sayfalarında yerini alıp,unutulup gideceksin adamım.Golovkin sana 3.round’u göstermez.Bence sıklet düşüp şansını welter’da… Devamını oku »

Said Talha Aydemir
Said Talha Aydemir
7 yıl önce

bence geri vites yaptığı falan yok. kemerini kaybetmemek için mecbur yapacak bu maçları. inşallah saunders ilk önce alvarezle yaparda harika maç seyrederiz. bu maç olursa favorim saunders.

sabri üçüncü
sabri üçüncü
7 yıl önce

Geçen ,cumartesi,Artur Akavov’un hakkını yediler.biliye 6 raunt üstünlük sağladı.diğer 6 rauntta ortada geçtiği halde,Arturu yendirdiler.
Artur adam gibi savaştı ancak hakemleri ve.maçı anlatan bizim spikeri bile yenemedi.
Artur iyi bir müslüman,Allah onunla beraberdir,
Kendisini çok yakından tanıdığım için, çok üzgünüm,

Başa dön tuşu
15
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.