MMA

Ve Khabib Nurmagomedov’un Rakibi Belli Oldu

UFC’de McGregor galibiyeti ile tarih yazan ve sonrasında çıkan olayların ardından 9 ay ceza alan Khabib Nurmagomedov geri dönüyor. Maç eylül ayında gerçekleşecek.

UFC 236 bu pazar ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinde bulunan State Farm Arena’da gerçekleşmişti. Gecenin ana maçında UFC tüy sıklet şampiyonu Mark Holloway ile Dustin Poirier karşılaşmıştı. Khabib Nurmagomedov‘un unvanı olan UFC geçici hafif sıklet şampiyonluğu için kapıştılar. Kazanan Dustin Poirier (üstteki fotoda) oldu.

Bu maçın ardından merak edilen sorunun cevabını UFC başkanı Dana White verdi. White yaptığı açıklamada Khabib Nurmagomedov’un yeni rakibi olarak Amerikalı Dustin Poirier ‘i ilan etti. Karşılaşmanın ABD’de olacağı da gelen haberler arasında.

McGregor de bu rakibi doğruladı, onayladı ve Dustin Poirier’in bu maçı hak ettiğini belirleterek Eylül’de buluşmak üzere dedi…

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
2 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
GGG
GGG
5 yıl önce

McGregor değil, Khabib rakibini onayladı ve Eylül’de buluşmak üzere dedi

яσмαη
яσмαη
5 yıl önce

Loma haberindeki gibi kardeşim siz ne üslupsuz adamsınız resmen öğle arasına çıkmış inşaatçıların aradan çıksın diye içip attığı sigara gibi haber atıyorsunuz ve özensiz oluyor.

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.