Boks

Ali Eren Demirezen Almanya’da Ringe Çıktı ! Hemen İzle

Ali Eren Demirezen

Almanya’nın Hamburg kentinde ringe çıkan Ali Eren Demirezen Belaruslu rakibi Andrei Mazanik ile karşılaştı. 8 rauntluk mücadele puanla bitti. Maçı Balıkesir Savaştepeli Ali Eren Demirezen kazandı.

Ali Eren Demirezen vs Mazakin

80-72/80-72/79-73’lük puanlarla rakibin yenmeyi başaran Ali Eren Demirezen 12. galibiyetini elde etti.

Ali Eren Demirezen vs Andrei Mazanik Full Fight – Hemen İzle

Volkan Gökçek İlk Maçını Kazandı

Ali Eren’in ringe çıktığı gece profesyonel boksa merhaba diyen Türk milli takımının boksörlerinden Volkan Gökçek de ilk karşılaşmasını Azerbaycanlı Bakhtiyar Isgandarzada ile yaptı. Maçın ilk rauntunda büyük beğeni toplayan Volkan 2. rauntta sakatlığı öne sürerek çekilmesi mücadelenin sonlanmasına sebep oldu.

Volkan Gökçek vs Bakhtiyar Isgandarzada Full Fight 

Formella Unvanını Korudu

Erol Ceylan ve Aleksandra Ceylan’ın Formella Sevinci

Gecenin ana maçında ise Sebastian Formella 12 raund sonrasında Nikaragualı rakibi Roberto Arriaza’yı 118-110/116-112/117-111’lik puanlarla mağlup ederek IBO Yarı orta sıklet unvanını korumayı başardı.

İlk unvan koruma maçını yaptıktan sonra 22. galibiyetine ulaşan Polonya asıllı Alman boksör yenilgisizliğini de sürdürdü.

Yeni WBC Gençler Şampiyonu Siyahi Alman Kadiru!

Promoter Erol Ceylan’nın SES Boxing ile birlikte organize ettiği maçlar Edel-Optics Arena’da yapıldı. Gecede Gana asıllı Alman boksör Peter Kadiru ise Çek Tomas Salek’i nakavt ederek WBC 23 yaş altı dünya şampiyonluk kemerini kazandı.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
23 Yorum
En Eskiler
En Yeniler En Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Balyoz Yumruk
Balyoz Yumruk
4 yıl önce

Ali Eren Demirezen kardeşin yumrukları malesef yıpratıcı yahut yıkıcı bir etki olusturamiyor. Sergiej Werwejko karşısında da gördüğümüz üzere, hareketli ve uzak dovusmeyi seven rakibini yakalamakta çok zorlanmisti. Bir iki yumrukta kalmış, kombineler çıkaramamıştı. Efe Ajagba karşısında kötü bir performans göstermemesi, aslında Ali’nin ring iq’sunun, boks bilgisinin, tekniginin, dayanikliliginin iyi olduğuna delalet ediyor. Acaba Ali hızını arttırmak için, kombine yumruklar atabilmek… Devamını oku »

Imparator 81
Imparator 81
4 yıl önce
Reply to  Balyoz Yumruk

En az 10 kilo vermeli hızlanması için

safkan
safkan
4 yıl önce

Rakip çok kötüymüş sparring bile yapılmaz, Ali maça hazır çıkmış kilo harici salmamış yani, biraz daha profesyonelliğe adapte olup karbonhidrat denilen maddeden uzak dursa, dirseği iyice iyileşince kuvvet antrenmanlarını arttırsa hem bizi mutlu eder hem de şan,şöhret,güzel bir gelecek kazanır. Tahmin ediyorum, Ali’nin şuan da kazandığı para tff 1.lig takımlarındaki yedek oyunculardan azdır ama bir anda Andy Ruiz gibi 20… Devamını oku »

zeydharis61
zeydharis61
4 yıl önce

Kadiru salek maçını seyreden oldu mu? Almanlar kadar üç kağıtçı birde bilgehan kadar pofpofçu görmedim.maçta tomas salek midir nedir karnesi kadirudan iyi gibi ama adam bildiğim teknik yoksunu hiç bir numarası olmayan dümdüz oyun kurgusu olmayan biri.ben kadiru kötü demiyorum ama rakip 1 yıldız gibide değil di.bu almanların işi şişirmek üzerine ne yazık ki

Cüneyt Fury
Cüneyt Fury
4 yıl önce

Filipin , nikaragua gibi ülkelerde bile şampiyonlar çıkıyor bizim ülkede neden büyük sampiyonlar cıkmıyor. Bu ülkelerde şimdi çok mu imkan var bize göre

zeydharis61
zeydharis61
4 yıl önce

Ülkemizde maalesef spor konusunda halen yetersizliğimiz devam ediyor.bütçe ayrılmıyor.bir futbol bir güreş bir halter başka bi bpk yok.ben zaten a spor trt spor kanalını anlamış değilim.varsa yoksa futbol.geçenlerde iki kanala yazı gönderdim kanalınızın adını futbol diye değiştirin.başka bir branş gösterilmiyor.günümüzün PUTU bu spor olmuş

Yilmaztas
Yilmaztas
4 yıl önce

Bilardo oyuncuları için bir inanç vardır,rakibin kòtùyse sende kòtù oynarsın rakibin iyi oynarsa sende iyi oynarsın;)umarım Ali eren ,hatta demir ezen, bilardocular gibi dùşùnmùyordur;)yani dùşùnki Ali eren vede yanınada demirdóven;)ezen pardon ;)biz bu maçı gòrmedik farzet çùnkù kolay deģil dirsek ameliyatı oldun ve o yùzden bòyle dòvùştùn hatta bu yùzdende kilo aldın ,òzùr dilerim bilmiyordumki hastahane serumlarının bòyle kilo aldırdıģını,yoksa… Devamını oku »

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce

öncelikle ali nin zirve performansı buymuş gibi düşünmemek lazım. efe ajagba maçında çoğu kişi beğenmese de benim beklediğimden çok daha iyiydi. kötü bir boksör değil. ama malum bu maça bayağı kilolu çıktı. rakibi de zayıf olunca kendisini kasmadı bile. resmen kasksız sparring maçı yapar gibi dövüştü. defansını yaptı, yumruklarını vurdu, tabiri caizse rakiple oynadı. ali de indirici yumrukların olmaması 2… Devamını oku »

Yilmaztas
Yilmaztas
4 yıl önce
Reply to  Arsenik Cemal

Bundan 3 hatta 4 sene òncesi kilo ve kroşeleri çok iyiydi aslında Ahmet ,artık teslim oluyorum ,bizim sporcularımızın duygusal bi teslimiyet huyuna;)aslında bu rakibi ko edemezmiydi?ederdi tabiki ama profesyonel dùşùnce başka bizim ki gibi Ali kalbi de başka mı diyiyim ne diyeyim anlamadım ama sen anladın beni mösyö;)

Cüneyt Fury
Cüneyt Fury
4 yıl önce
Reply to  Arsenik Cemal

Ahmet bunları her sene soylüyorsun degişen hiç birşey yok. Gerald washınton seviyesine dahi gelecegini sanmıyorum ben alinin. Üzerine koyması gerektikce geri gidiyor. Biz turklerde iş ahlakı denen şey yok. Avni eubank macı öncesi belgesel yapmışlar annesinin yaptığı hamur işini gömüyor adam aklıma hep gelir gülerim:)

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce
Reply to  Cüneyt Fury

sana bi yönden katılmıyorum cüneyt abi. ali eren şuana kadar hep üzerine koydu. geriye gittiği yok. efe ajagba maçındaki performansı normal halinin çok çok üstünde. maçlarını defalarca kez izlemiş biri olarak buna eminim. ama yeteri kadar performansını artıramadığı da kesin. ciddi maçlar için biraz zayıflayıp öbür maçlara kilolu çıkmaya devam ederse ağır ağır ilerlemeye devam eder. en sonunda da önemli… Devamını oku »

Imparator 81
Imparator 81
4 yıl önce
Reply to  Arsenik Cemal

Kilo vermesi konusunda sana katılıyorum ama bence yumruk gücü de 100 metre koşmak gibi genetik ne yaparsa yapsın hiçbir zaman puncher ya da bir slugger olamıyacak.

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce
Reply to  Imparator 81

ne kadar artırabilirse kârdır sonuçta 🙂

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce

bu arada volkan ı beğendim. amatörde tuğrulhanla yaptığı bi maçı izlemiş ve orada da beğenmiştim. yetenekli bir boksörümüz umarım başarılı olur.

tuğrulhan da olimpiyatlarda başarılı olsun olmasın doğrudan profa geçmeli. daha fazla vakit kaybetmemesi lazım.

Yilmaztas
Yilmaztas
4 yıl önce
Reply to  Arsenik Cemal

Ahmet,Bazen amatòr oyuncuya prof yakışmaz tuğrulhan profesyonel gibi dòvùşen bir amatòr ama prof gibi prof dòvùşùrmù bilemem;)çokta severim kardesimi cok macinida canli izledim

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce
Reply to  Yilmaztas

sanki biraz kırılgan bir boksörmüş gibi görünüyor. eğer değilse prof gibi prof olur bence 🙂

Kul tigin
Kul tigin
4 yıl önce

Yemin ederim çok üzülüyorum biz 80 milyondan fazla bir ülke nasıl olurda hiç bir elit boksör çıkaramaz anca teselliyi bizim ülkemizin nüfusunun 3 de biri kadar sayıda bile olmayan diğer TÜRKİ ülkelerde ve bize yakın olan müslüman kardeş ülkelerde bazı boksörler teselli ediyor o da ne kadar edebilirse artık(arslanbek makhmudov bivol/arturbeterbiev/gasiev/khabib(MMA) badou jackvb.)(müslüman derkende tabiki rusya müslüman değil müslüman olanlar… Devamını oku »

Abdullah yılmaz
Abdullah yılmaz
4 yıl önce

Ali Ereni hiç beğenmedim. O nasıl bir yumruk gücü sinek ısırığı gibi.Rakip kutuk gibi sabit yine yıkamadın. Ayrıca hiç çalışmıyor. Bu permonstan bir şey çıkmaz açık net…

Arsenik Cemal
Arsenik Cemal
4 yıl önce

açıkçası benim ali eren den hiç umudum yoktu önceleri. dışımdan tam destek versem de millet neden bu kadar övüyor diye düşünüyordum. lakin ajagba maçından sonra ben ali yi beğendim. bu adam forma girer, düzgünce çalışırsa bize güzel maçlar izlettirir. dün ki performansının kötü olması tamamiyle maçı yeterince önemsememesiyle alakalı. ne olursa olsun bu adamın bizim en iyi profesyonel ağır sikletimiz… Devamını oku »

YaBuZ
YaBuZ
4 yıl önce
Reply to  Arsenik Cemal

umut aliyi ikiye katlar 🙂

Gary O’Sullivan
Gary O’Sullivan
4 yıl önce
Reply to  YaBuZ

Ben de aynı şeyi düşünmeye başladım 🙂

safkan
safkan
4 yıl önce

Siz de ağır siklet boksör illa wilder,jashua,dubois gibi vursun istiyorsunuz. Alieren Ortiz veya Whyte kadar vursun yeterli gerisini tekniği ve dayanıklılığıyla halleder. Bu arada yumruk gücü çalışmayla arttırılır çünkü bir çok kas gurubuyla yapılan bir aksiyon, bu kas grublarını ayrı ayrı güçlendirerek bile daha sert vurulabilir ama herkesin limitleri vardır tabii.

Abdullah yılmaz
Abdullah yılmaz
4 yıl önce
Reply to  safkan

Vilder gibi vurmasını beklemiyoruz ama jashua gibi çalışmasını bekliyoruz. Adam çalışmıyor ya

Başa dön tuşu
23
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.