Boks

Mayweather vs Gotti Maçında Yüzlerce Kişi Yumruklaştı

Mafya Babasının Torunu ile Ringe Çıkan Floyd Pişman Oldu

Mayweather vs Gotti Maçında Yüzlerce Kişi Yumruklaştı

Baharın başından beri beklenen karşılaşmada Floyd Mayweather ve İtalyan mafya babası John Gotti’nin 3. kuşak torunu John Gotti ringe çıktı. Bu sabaha karşı yapılan ve neden olduğunu kimsenin anlamadığı tarihin en anlamsız boks maçında Floyd ve Gotti ringde ağız dalaşını sürdürünce hakem Kenny Bayles 6. rauntta mücadeleyi sonlandırdı.

Boks efsanesi Floyd “Para” Mayweather (50-0, 27 nakavt), ünlü mafya babası John Gotti‘nin torunu John Gotti III (2-0, 1 nakavt) ile bu sabaha karşı Florida’nın Sunrise bölgesindeki FLA Live Arena’da ikişer dakikadan 6 rauntluk bir maça imza attılar!

Mayweather vs Gotti Maçında Kavga

İlk dört raunt boyunca Mayweather, tamamen istediği gibi hareket ederken, Gotti kendini korumaya çalışarak sınırlı sayıda yumruk atmayı denedi. Gotti’nin çabalarına karıncanın okyanustan kurtulmaya çalışmasına benziyordu.

Beşinci raunnta Gotti daha saldırgan bir şekilde dövüşmeye başladı ve iki boksör birbirlerine laf attıkları için hakem Kenny Bayless tarafından uyarıldı. Gerilim arttıkça mücadele daha da heyecan verici hale geldi.

Mayweather vs Gotti Maçında Yüzlerce Kişi Yumruklaştı
Mayweather vs Gotti Maçında Yüzlerce Kişi Yumruklaştı

Hakem Diskalifiye Edince Gotti Saldırdı

Ancak 6. rauntta hakem Bayless, Gotti’nin konuşmaya devam etmesi Floyd’a sürekli sarılması ve ayrılmayı kabul etmemesi üzerine onu birdenbire diskalifiye etti. Bu karar Gotti’yi çok öfkelendirdi ve Mayweather’a azmettirici kuşkusu ile saldırmaya çalıştı. Gotti’nin kavgaya girdiği gören yakınları aniden ringe akın etti ve yüzden fazla kişi tekme tokat birbirine girdi. Mayweather’ın koruma ordusunu bilenler gözünün önünde canlandırsın şişman 50 kadar koruma Gotti’nin etrafını sardı ve onu ringin köşesine sıkıştırdı. Neredeyse ezilme tehlikesi yaşayan Gotti kendini zor kurtardı ve iplerin altıından geçerek ringin dışına atladı. İşte bundan 1-2 dakika sonra kavga daha da büyüdü. Polisin müdahalesi de gelince ortalık yatışır gibi olsa da çok uzun süren yumruklaşmalarda birçok yaralı vardı.

Kavga Bitsin Diye Yalvardılar

Mayweather’ın ekibinin bir üyesi mikrofonu eline aldı ve katılanlardan daha fazla şiddete başvurmadan mekanı güvenli bir şekilde terk etmeleri için yalvardı. Kavga ringin dışında da taşarken olay hakkında büyük bir soruşturma açılması bekleniyor.

Maçın sonucu açıklanamadı.

Mayweather vs Gotti Maçında Yüzlerce Kişi Yumruklaştı

Videoyu kötü örnek teşkil edebileceği gerekçesi ile kaldırdık.

2 1 vote
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.