Boks

Muhammed Ali 40 Yıl Sonra Onur Listesine Alındı

Muhammed Ali İlk WrestleMania'da Yer Aldıktan 40 Yıl Sonra WWE Onur Listesi'ne Girdi!

Muhammed Ali 40 Yıl Sonra Onur Listesine Alındı

Muhammed Ali, WrestleMania hafta sonu başlamadan önceki akşam yani cuma günü WWE Onur Listesi’ne alındı.

Ali, WrestleMania’nın 1985’teki şovunda özel konuk ve hakem olarak yer almış Hulk Hogan Bay T arasında ile Paul Orndorff – Rowdy Roddy’ye arasındaki takım maçını maçını yönetmişti.

Muhammed Ali’yi Hall Of Fame Teklifini Undertaker Takdim Etti

Ali, bir güreş efsanesi olan The Undertaker tarafından son eşi Lonnie Ali huzurunda takdim edildi. Lonnie de bunu kabul etii.

Lonnie, “Boksör, şampiyon, aktivist, dünya vatandaşı, barış elçisi; Muhammed, ‘En Büyük’ ​​olarak ününe yakışır bir şekilde yaşadı. Hepimize örnek oldu, rol model oldu ve ilham kaynağı oldu. Hayatını bir amaç uğruna yaşadı ve yeni nesle ilham vermeye an itibarıyla devam ediyor. Muhammed ile altı yaşımdayken tanıştım ve o benim hayatımın aşkı oldu. Ama hayır, o asla benim bakıcım olmadı; bu asla işe yaramazdı. Yemek yapmayı hiç öğrenmedi ama tatlıya düşkünlüğü vardı, bu yüzden yanında hep dondurma ve şekerlemeler olurdu. Ama basitçe söylemek gerekirse, Muhammed insanları, tüm insanları sevdi ve onlar da onu hemen sevdiler. Ve kalabalığın uğultusunu seviyordu. Kendini inanılmaz derecede geliştiren biriydi. Kariyerinin başlarında WWE Hall of Fame üyesi Gorgeous George’dan öğrendikleri ile gezegendeki en ünlü kişi oldu. O dünyaya aitti. O, küresel bir ikon ve spor ve eğlencenin ötesine geçen bir şovmendi. Aslında Muhammed’in asıl spor sanatçısı olduğu iddia edilebilir. Muhammed’e ‘Halkın Şampiyonu’ denmesinin sebebi siz hayranlarsınız ve 1998’de genç bir güreşçi, Muhammed’in mirasına duyduğu derin saygı ve hürmetten dolayı ‘Halkın Şampiyonu’ unvanını kullanmak için izin istedi. Muhammed, The Rock’ın isteğini yerine getirmekten memnuniyet duydu ve gurur duydu .” ifadelerini kullandı.

The Rock ile Ringden Ayrıldılar

Lonnie daha sonra The Rock’a bir şampiyonluk kemeri olan The People’s Championship’i takdim etti ve birlikte ringden ayrıldılar.

Türkiye’nin Boks Haberleri Sayfası

Fight Club Türkiye Olarak Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz. boks

Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

 

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.