Boks

Canelo vs Munguia Yüzleşmesinde Dela Hoya Kavgası

Pazar Sabahı Ringe Çıkacak Canelo ve Munguia Basın Toplantısı Düzenledi

Canelo vs Munguia Yüzleşmesinde Dela Hoya Kavgası

olan Canelo ve Jaime Munguia yüz yüze geldi. Yapılan basın toplantısına Canelo’nun eski patronu Oscar Dela Hoya damga vurdu. İkili kürsüde neredeyse birbirine girecekti.

Tartışmasız süper orta siklet şampiyonu Canelo Alvarez ve rakibi Jaime Munguía, dövüş haftasına çok ses getirecek bir basın toplantısı ile başladı.

Oscar Dela Hoya kürsüye çıkıp yaptığı açıklamada Canelo’nun kariyerini kendisinin inşa ettiğini söyledi ve şöyle haykırdı:

“Evet, hayatımda birçok zorlukla karşılaştım. Evet, birkaç kez rehabilitasyona gittim. Evet, hayatımda gerçekten kötü anlar vardı ve evet, uzun zamandır ihmal ettiğim ruh sağlığım nedeniyle çalışmanın önceliğim olmadığı zamanlar da oldu. Ancak bu, Golden Boy’un Canelo Alvarez’i inşa ettiği gerçeğini değiştirmiyor. Altında savaştığınız şirketin her zaman tek bir adı vardı, o da benim, kahrolasılar (Canelo’ya Bakarak) o yüzden ona biraz saygı gösterin.”

Canelo vs Munguia Yüzleşmesinde Dela Hoya Kavgası
Canelo vs Munguia Yüzleşmesinde Dela Hoya Kavgası

Bu sözlere Canelo laf atsa da çok önemsemedi! Ancak kavgayı çıkaran sözler başkaydı! Golden Boy Promotion’ın patronu Canelo’nun eski promotörü Dela Hoya ortaya attığı iddia ile Canelo’nun ayağa kalkmasına sebep oldu.

2018 yılında Alvarez, Gönüllü Anti-Doping Derneği tarafından yapılan rastgele idrar testlerinde yasaklı bir performans artırıcı ilaç olan clenbuterol için yapılan iki uyuşturucu testinde başarısız olduğu için altı aylık uzaklaştırma cezası almıştı. Kirli et yediği için vücudunda clenbuterol bulunduğunu iddia etti.

Dela Hoya ve Canelo Arasındaki Husumet Bitmiyor

De La Hoya daha sonra Canelo’yu 2 uyuşturucu testini geçememekle suçladı ve bu da onu 51 yaşındaki Dela Hoya’nın üzerine yürümesine sebep oldu. Canelo ayağa kalkarak İspanyolca Oscar Dela Hoya’ya “Kahrolası Pislik. yıllarca paramı çaldın” diye bağırdı. Araya PBC organizatörü Tom Brown girdi ve ikilinin temasını kesti. İkili arasında ayrıldıklarından bu yana husumet devam ediyor.

Eski olimpiyat şampiyonu ve 6 ayrı sıklette dünya şampiyonluğu bulunan eski efsane boksör Dela Hoya ile Canelo uzun zamandır atışıyor ancak aynı sahneyi uzun zamandır ilk kez paylaşıyordu. Bu yaşanan olaydan sonra Canelo’nun bir türlü dövüşmediği David Benavidez ise Oscar’dan yana çıkarak “Oscar Dela Hoya ismine saygı duyun” mesajı yayınladı.

Kavgaların ardından taraflar dağıldıktan sonra da açıklamalar devam etti. Canelo “Oscar’ın Golden Boy şirketinden ayrıldığımdan beri bana kin besliyor” derken Dela hoya “Yumruklaşmaya hazırdım. Para çaldığım iftirasını ispat etmezse bu onun sorunu” dedi…

Canelo vs Munguia Boks Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda?

Canelo Alvarez: “Bu, iki Meksikalı’nın ilk kez dört kuşak için mücadele ettiği çok önemli ve tarihi bir mücadele. İzimi bırakmak ve ülkemi yukarılara taşımak istiyorum.”

Jaime Munguía: “Bu ilginç zorlu bir mücadele olacak ve işte tam da biz bunun peşindeydik. Taraftarlar için muhteşem bir mücadele olacak.”

Bu pazar sabahı ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde bulunan T-Mobile Arena’da ringe çıkacak ikilini tartışmasız süper orta sıklet şampiyonunu belirleyecek unvan maçını DAZN digital platformu yayınlayacak. Türkiye’de herhangi bir yayıncı bulunmuyor.

Canelo vs Munguia Alt Maçlar:

Canelo vs Munguia / IBF-WBA-WBC-WBO Süper Orta Sıklet Unvan Maçı

Mario Barrios vs. Fabian Maidana / WBC Geçici Yarı Orta Sıklet Unvan Maçı

Brandon Figueroa vs. Jessie Magdaleno / WBC Geçici Tüy Sıklet Unvan Maçı

Eimantas Stanionis vs. Gabriel Maestre / / WBA Yarı Orta Sıklet Unvan Maçı

Jesus Alejandro Ramos vs Johan Gonzalez / Yarı Orta Sıklet Maçı

Vito Mielnicki Jr vs Ronald Cruz / Yarı Orta Sıklet Maçı

Damien Vazquez vs Alan Picasso Romero / Süper Horoz Sıklet Maçı

Gabriel Gollaz Valenzuela vs Jose Angulo / Süper Hafif Sıklet Maçı

William Scull vs Sean Hemphill / Süper Orta Sıklet Maçı

Jabin Chollet vs Julian Bridges / Hafif Sıklet Maçı

Adrian Torres vs Arsen Poghosyan / Hafif Sıklet Maçı

Türkiye’nin Boks Haberleri Sayfası

Fight Club Türkiye Olarak Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz. boks

Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

 

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.