Boks

OIay Var! Arabistan’da Fury’nin Babası Usyk’in Çalışanına Kafa Attı

Fury vs Usyk Maçı Öncesi Riyad'da Olay Çıktı

OIay Var! Arabistan’da Fury’nin Babası Usyk’in Çalışanına Kafa Attı

WBC ağır sıklet şampiyonu Tyson Fury ve WBA/IBF/WBO şampiyonu Oleksandr Usyk’ten oluşan kafileler kaldıkları Riyad’daki Hilton otelde karşılaştı. Ve tam da bu sırada kavga çıktı. Her iki grup dövüşçüleri lehine tezahüratlar yaparken Tyson Fury’nin babası John Fury, Uysk’in takımından Stanislav Stepchuk’a kafa attı sonra da ortalık karıştı. Güvenlik grupları zorlukla ayırdı. Bu cumartesi akşamı gerçekleşecek ağır sıklet dünya şampiyonluk maçı öncesi gerginlik en yüksek seviyeye çıktı.

Otoriteler John Fury’nin evine gönderilmesinin doğru olabileceğini ve basın toplantısı ile tartıda çıkarabileceği olaylara engel olmanın zor olabileceği ve bunun da 150 milyon dolarlık geceyi mahvedeceğini düşünüyor.

Tyson Fury vs Usyk Olay Yerinde Yoktu

Tyson Fury o sırada başka bir alanda röportaj veriyordu ve olaydan habersizdi. Odadan çıktığında babası John Fury ile karşılaştığında onu kanlı olarak görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısa süren şaşkınlığın ardından babasını bunu nasıl yaptın diye sordu.

John Fury Özür Diledi

Olaydan sonra John Fury, alnındaki bir kesikten yüzünden kanlar akarak ortaya çıktı. Daha sonra özür diledi. John Fury daha önce Deontay Wilder’a da saldırmış ancak olay büyümemişti. KSI vs Tommy Fury mücadelesi öncesi de plastik camları yumruklamış ve bu durumu çok büyük bir tepki ile karşılanmıştı.

Türkiye’nin Boks Haberleri Sayfası

Fight Club Türkiye Olarak Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz. boks

Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.