Boks

Adrien Broner Mafya Cobbs ile Ringe Çıkıyor

Ölüm Tehditli Basın Toplantısı

Adrien Broner Mafya Cobbs ile Ringe Çıkıyor

Adrien “The Problem” Broner (35-4-1, 24 Nakavt) ve Blair “The Flair” Cobbs (16-1-1, 10 Nakavt) pazar sabahı Hollywood’da yapacakları yarı orta sıklet maçının son basın toplantısını gerçekleştirdiler. 2021’de yaptığı Jovanie Santiago maçının ardından 2 sene eldiven takmayan Broner, Bill Hutchinson mücadelesi ile geri dönmüştü. Her iki maçı da kazanan 4 ayrı sıklette şampiyonluk yaşamış 34 yaşındaki Adrien Broner pazar sabahı karanlık işleri ile bilinen profesyonel boksör Blair Cobbs ile kozlarını paylaşacak.

Blair Rakibi Broner’ı Ölüm ile Tehdit Etti

Blair Cobbs: Kim olduğumu bilmiyorsanız söyleyeyim, boksun en heyecan verici adamı Blair “The Flair” Cobbs! Limuzin sürmek, jetle uçmak, öpücük çalmak, direksiyonu çevirmek, silah tüccarlığı yapmak. Bu timsah çizmelerini aşağıda tutmakta zorlanıyorum. Harika vakit geçireceğiz. Adrien Broner’ın işini bitirmek için sabırsızlanıyorum. Bugüne kadar iyi bir performans sergiledi ama şimdi onun ölüm zamanı geldi.

Adrien Broner:  Tabağıma yemek koymadan kimse hakkında konuşmasın! Ya cebime para koymayacaksın ya da benim ile geçmişin olacak! Hayatımı tehlikeye atmak için buradayım. 7 Haziran’da sadece hayranlara bir gösteri sergilemeye gelmiyorum. Mecbur kalırsam ölmeye geliyorum.”

Broner vs Cobbs Maçı Ne Zaman Nerede ?

ABD’nin Florida eyaletine bağlı Hollywood şehrinde bulunan Seminole Hard Rock Hotel’de yapılacak boks gecesini Muhammed Ali ve Mike Tyson’ın da promotörlüğünü yapmış olan Don King üstlenmiş durumda.

Hollywood Boks Gecesi Maç Kartı

Gecenin ilgi çeken diğer maçları da var. Muhammed Ali kupasındaki performansı ile göz dolduran Kübalı Yuniel Dorticos Meksikalı Alan Campa ile ringe çıkacak. Michael Hunter vs Cassius Chaney arasındaki ağır sıklet karşılaşması da merakla beklenen bir diğer maç olarak maç kartında yer alıyor.

Türkiye’nin Boks Haberleri Sayfası

Fight Club Türkiye Olarak Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz. boks

Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.