Amatör Mücadele Sporları

Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri

Kırkpınar Öncesi Heyecan Sekapark'ta Yaşanıyor

Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri

Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 3. Etabı Olan 16. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde eleme maçları sonrası final giden karşılaşmaların sonuçları merak ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği organizasyon, bu yıl şampiyon güreşçi Bülent Gürbüz adına gerçekleştiriliyor ve yarın büyük finalle son bulacak.

İzmit Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen müsabakalarda bin 623 güreşçi kayıt yaptırdı. Bu güreşçiler arasında 74 başpehlivan, 98 başaltı ve 110 büyük orta boy güreşçi yer alıyor. Minik-1 boyundan küçük orta büyük boyuna kadar birçok kategoride güreşçi kol bağladı.

Kırkpınar Öncesi Sekapark’ta Güreş Heyecanı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi başpehlivanların mücadelesi ayrı bir heyecana sebep oldu. 1., 2., 3. ve 4. tur güreşleri bugün gerçekleştiriliyor. Yarın ise çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları yapılacak.

Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 3. organizasyonu olan Sekapark etabında birinci olan güreşçilere ekstra 3 puan veriliyor. Ayrıca, kendi boylarında ilk 64’e giren pehlivanlar, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne doğrudan katılma hakkı elde ediyor.

Yağlı Güreş Haberleri

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.