Amatör Mücadele Sporları

Taha Akgül’den Başkanlık Açıklaması

Güreş Efsanesi Taha Akgül Güreş Federasyonu Başkan Adayı

Taha Akgül’den Başkanlık Açıklaması

Türk güreşinin yaşayan efsanelerinden Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Paris Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanarak spor kariyerini sonlandıran Akgül, geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıkladı.

33 Yaşında Başkan Adatı Oldu

Taha Akgül, “Gelenekten Geleceğe” sloganıyla federasyon başkanlığı için yarışacağını belirtirken, seçilmesi durumunda Güreş Federasyonu için yeni bir idari bina ve spor salonu yapılması yönünde söz verdi. Ayrıca, kurumsallaşma ve sponsor gelirlerinin artırılması konularında da çalışmalar yapacağını ifade etti. Akgül, “Ben değil biz anlayışını” federasyonun temel anlayışı olarak benimseyeceğini vurguladı.

Taha Akgül’ün Minderdeki Başarıları

33 yaşında emekliye ayrıldığını açıklayan Taha Akgül’ün uluslararası güreş kariyeri, 1 Olimpiyat, 3 Dünya ve 11 Avrupa Şampiyonluğu ile dikkat çekiyor.

Türk güreşinin yaşayan efsanelerinden Taha Akgül Atatürk Orman Çiftliği Gazi Park’taki BelPa Kafe ve Restoran’da basın toplantısı düzenledi. Burada projelerini açıkladı. Akgül, güreş kariyerinin başındaki başarısızlıklarda “dibi” gördüğünü, sonra hızlı gelişim göstererek önemli başarılar elde ettiğini de anlattı.

Türkiye Güreş Federasyonu başkan adayı olduğunu şöyle açıkladı;

0 0 votes
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.