Boks

Chris Eubank Jr’den Promotörlere Önce Hakaret Sonra Özür

Frank Warren "Olur Böyle Şeyler"

Chris Eubank Jr’den Promotörlere Önce Hakaret Sonra Özür

12 Ekim’de Beterbiev ve Bivol ile aynı gece Riyad’da ringe çıkacak olan İngiliz boksör Chris Eubank Jr Londra’daki basın toplantısında ortalığı fena karıştırdı. Dünkü basın toplantısı sırasında hemen arkasında oturan Frank Warren ve Eddie Hearn’ü ve orada bulunmayan eski promotörü Kalle Sauerland’ı hırsızlıkla ve maçlara şike karıştırmakla suçladı.

Chris Eubank Jr Daha Sonra Özür Diledi

Chris Eubank Jr, 12 Ekim Riyad Sezonu‘nun tanıtımı için Londra’da düzenlenen basın toplantısında, Artur Beterbiev ile Dmitry Bivol arasındaki hafif ağır sıklet mücadelesinin de yer alacağı sürpriz tartışmanın ardından Frank Warren’dan özür diledi ve tam tersi oldu.

Eubank, “12 Ekim’deki tarihi Riyad Sezonu etkinliği için bugün düzenlenen basın toplantısının ardından, yanlış ifadelerimi geri çekmek ve Frank Warren, Eddie Hearn ve Kalle Sauerland’dan özür dilemek istiyorum.” dedi.

“Şimdi tamamen boksa odaklanmak ve önümüzdeki ay Riyad’da gerçekleşecek büyük dövüşe hazırlanmak istiyorum.”

Frank Warren “Olur Böyle Şeyler”

Warren’ın olayla ilgili resmi açıklaması şöyle: “Chris’in özrünü ve geri çekilmesini kabul ediyorum. “Ben de daha önce bazı şeyler söyledim ve geçmişte kendisine yöneltilen herhangi bir eleştiri onu üzdüyse özür dilerim. Onu bu büyük Riyad Sezonu kartında yarışırken görmeyi dört gözle bekliyorum. Gelecekte potansiyel olarak büyük maçlar bekliyoruz.”
5 1 vote
Article Rating

Fight Club

Fightclub, Türkiye'nin En büyük dövüş sporları sitesi

İlgili Makaleler

Abone ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün
Zetyazilim Zetyazılım Tarafından Hazırlanmıştır.