Boks
Anthony Joshua, Ekim Ayında Da Ringe Çıkıyor!

Konu Başlıkları
30 Mayıs 2015 tarihinde kariyerinde hiç nakavt olmamış Kevin Johnson’ı 2. roundda nakavt ederek 13. galibiyetini alan Anthony Joshua’nın henüz Ağustos ayındaki rakibi belirlenmemişken, Ekim ayındaki rakibine karar veriliyor.
Gelen haberlere göre Ağırsıkletin başarılı boksörlerinden yenilgisiz Anthony Joshua’nın Ekim ayındaki rakibi, kariyerinde 14 maç yapmış ve hiç yenilgisi bulunmayan Dillian Whyte (altta sağda) olacak. Bu karşılaşma henüz resmiyete kavuşmadı fakat söylentiler bu yönde.
Benim öğrendiğim bilgi doğruymuş dillian whyte iyi bir rakip amatörde aldığı yenilgiden sonra whytetan bir intikam alacaktır 🙂 nakavtla kazanır joshua.
Ben daha dişli rakip bekliyordum sıralamanın üst basamaklarında olan.temmuz yada ağustos ayındaki rakibi dillian white olsa daha iyiydi ekim ayında da thompsonla yada arreola ile yapması daha uygun olurdu
Bence de öyle daha mantıklı olurdu ama yapacak bir şey yok kendisi artık bu iki maçı yaptıktan sonra yapar thompson veya arreola ile bence arreola çok iyi bir rakip olabilir ama thompson tam bir yürüyen tecrübe.
Helenius falan olsa daha iyiydi. Neyse iki yenilgisiz yumurtadan birisi kırılacak.
Normalde unvan macina cikmak icin wbc federasyonu kapsamında thompsonla maca çıkmalı ama joshua İngiliz avına çıkmış gibi sürekli kendi ülkesinde iingilizlerle maca çıkıyor biraz açılmalı bence .2 ayda bir mac yapmaktansa 4 ayda bir maca çıkıp kaliteli rakipler seçmeli.joshua yi begenmeme rağmen bu konuda elestiriyorum
ne zaman sağlam bi maça çıkıcak bu joshua efendi mecburi maçları falan yokmu bunların ??? o kadar şişirdilerki bu adamı patlamasını seyretmek istiyorum açıkcası…dillian whyte nasıl bı boksör izleme şansım olmadı ama amatörde joshuayı yediğini biliorum sadece..ve helenius gibi bi adamın karşısına çıkarmazlar bunu o yemez işte helenius şuan joshuayı yer bana göre…daha güçlü ve daha dayanıklı bana göre…
Whyte joshua kadar iyi değil benim izlenimlerine göre joshua nakavt eder bu adamı.ne zaman arreola thompson chisora bu gibi adamlarla maç yapar ve kazanırsa anca o zaman kanıtlar kendisini.
Helenius vs joshua maçı olursa helenius SD ile alır bence kıran kırana bir maç olur kıl payı helenius kazanır.nakavt veya knockdown çıkmaz o maçta.
heleniusta da aynı sinan şamil sam gibi kötü bir vücut var. insan biraz vücut geliştirme çalışır kas yapar.
Dhillan whiyti erken nakavt eder.heleniusu abartmayin bence .helenius en iyi döneminde chisora karsisinda ne yapmış iyi hatırlayın.belki size gore süpruz olacak ama joshua hheleniusu nakavt eder.helenius joshua kadar hareketli ve fit bir bokscu degil.helenius machiel sprot ile macinda nerdeyse kafa kafayaydi mac helenius 4 sayiyla yendi
Chisora’yı haye’nin ko etmesini saymaz isek, O’nu en iyi döven kişi Fury olmuş. Vitali bile zor zar yenebilmiş. Fury aynısını Wlad’a da yapacak. RTD veya TKO ile yenecek. Wlad’ın baby face yüzü dağılacak. Ben olsam bu karşılaşmaya çıkmazdım :))
İnşallah senin dediğin gibi olurda soner şu wladimir den kurtuluruz.
Bu arada chisora iron chin bir adam.vitali den yediği yumruklara bakın ona rağmen KO olmadı.
Ya her konuşmada şu çene muhabbeti geçiyor.Çenesinin gücünü konuşmaya gelene konuşulacak çok konu var.Yeter valla.
Bu arada Kevin Johnson’da ,Vitali karşısında knockout bile olmadı ama Joshua karşısında yerden kalkamadı.
Kevin johnson mal gibi durdu Golovkin bile nakavt ederdi o maçta johnsonu.
Joshua kim povetkin kim Povetkin duman eder duman joshuayı
Klitschko kardeşim zoruna gittiyse siteye girme hep çene muhabbeti deyip durma.çene sağlamlığı boksta önemli unsurlardan birisidir en başta yer almaz ama çok önemli bir unsurdur.
Boksta en önemli unsur kişiden kişiye değişir kimisinde güç kimisinde kondisyon kimisinde teknik kimisinde dayanıklılık ön planda olur.bir boksör de kesinlikle çenesinin sağlam olması gerektiğini düşünüyorum saten bu saydıklarımın hepsi bir boksörde üst düzey olursa fevkalade boksörler çıkar.
Joshua daha orta düzeyde adamla maç yapmadı Povetkinle eş düzeyde değil şu zamanda benim gözümde ama zorunlu rakip için Povetkinle maç yapabilir joshua çünkü Povetkin 1.sırada joshua 2.sırada WBC de
Tabi bu karşılaşma olursa hemen olmaz olsa bile dillian whyte maçından sonra olur.joshua Povetkin karşısında nasıl bir düzeyde boksör olduğunu kanıtlar bu sayede.
Wladimirin çenesine zayıf demişlerde deontey wilderın cenesi cok daha zayıf
Valla birbirleriyle mac yapmadan hiçbirini bilemeyiz.helenius konusunda dediğim gibi joshuaya karsi hic sansi yoktur.povetkin ile joshua mac yapamaz cunku povetkin wilder ile mac hakki kazandı contender durumda .joshua gelecek yil wilder ile çıkar tabi wilder acele edip klicko ile çıkmazsa..povetkin sert bir boksör ama uzun boylu teknik boksculara karsi sansi az.wilder ud ile yener povetkin i
David haye ben yanlış biliyorum herhalde Povetkin zorunlu rakip değil diye biliyorum ben WBC eleme maçı değildi perez maçı silver ünvanını korudu Povetkin o yüzden zorunlu rakip değil zorunlu rakip maçında ünvan ortaya konulmaz 1.ve 2.sıradaki boksör maç yapar ve kazanan ünvan maçına çıkmaya zorunlu olarak hak kazanır diye biliyorum ben.
bu yüzden zorunlu rakip olabilmek için joshua vs Povetkin maçı olması gerek Povetkin şu anda çıkmaya hak kazandı ama zorunlu bir rakip değil zorunlu olursa 9 ay en fazla maça çıkmadan durabilir 9 ay zorunlu rakiple maça çıkmazsa o zaman ünvan elinden alınır ve boşa çıkarılır.
WBC nin yeni kuralları böyle zorunlu rakiple maça çıkmak için en fazla 9 ay zaman veriyorlar yoksa ünvan elinden gider.
İnşallah Wlad da sizler gibi maçı kolay kazanacağını düşünerek Fury’i küçümser. 🙂
Soner,Klitschko vs Tyson Fury maçından sonraki açıklamanı bekliyorum.O maçdan sonra da Klitschko’nun boksuna saygı duymıyıcaksın ama açıklamanı dinlemek isterim.
Wilder’cılar da Povetkin maçından sonra burda olsun.Eric Molina 3.Raund’da attığı o yumrukla Wilder’ı az kalsın knockdown ediyordu.Wilder’ın çenesi güçlü diyen bazı insanlar da Wladimir’in çenesi güçsüz diyorlar.Wilder’ın Klitschko ile maç yapmasını isterim ama Wilder, Klitschko ile maç bile yapamıyıcak çünkü Povetkin maçında yerde pas pas olucak.
tamam açıklarım kardeşim.
klitschko sence wladimirin çenesi sağlammı peki ? veya şu adamın çenesi sağlam dediğin bikaçkişi varmı ? veya wladimirin sarılmaları ve güreşvari boksunun altında yatan nedir neden bu şekilde maçlar yapıo ?
Wlad sarılmasa, daha önce 3 kez yıkıldığı gibi yıkılacağını biliyor. O’na bu sarılma taktiğini kim öğrettiyse kendisi adına iyi, biz boks severler adına ise kötü bir şey yapmış.
katı savunma ve sarılma olmadan kırışarak bir maç yapsa Wlad efendi 2.roundu zor görür.
Klitschko fanatikleri olmasa bu site daha iyi olur.
Wladimir klitschkonun en sevmediğim tarafı pis dövüşmesi her maç için geçerli değil ama sağlam adamlarla maç yapınca öyle yapıyor rakibi de buna katkıda bulunuyor olsa da kardeşim kabul edin güreşi çok iyi bildiğini minderde çok iyi derece yapmış adamları kündeye getirebilir wladimir 🙂
Ayrıca adam itiraf etmiş hayemaker in dediğine göre bunun üstüne wladimirin çenesine sağlam demek aptallıktır.
Bu arada boksörlere saygı duymanız lazım.Wladimir Klitschko 4 federasyonda şampiyon.Konuşmadan önce ben kimim diye de düşünün.Ben ne olursa olsun tüm boksörlere saygı duyuyorum yaptıkları iş kolay bir iş değil.
Bence klitschko yu yenebilmek için ortalama olarak 2 metre boyunda 115 kilo falan olmak gerekiyor,bu şekilde sana sarildiginda karşı koyabilir kısa boksörlere çok kez yaptığı gibi üzerine bastirmayi sana yapamaz,aksi takdirde klitschko dan daha iyi olsan dahi maçı alamazsin
ben Wlad ten sonra ençok povetkin i begeniyorum.Bence tekrar karşılaşsalar Wlad Povetkin i yine yener.Sebebi ise boy avantajını Povetkin e karşı şu anda çok iyi kullanabilecek boksör wlad tir.Ayrıca direkleri çok sert olduğu için povetkin i içeri girene kadar çok yıpratır.
Wilder in boy avantajı var ama bence Wlad gibi kullanabileceğini zannetmiyorum
Bildiğim kadarıyla povetkin mandatory challenger wilder için
2 metre boyunda 115 kilo ağırlığında adam yok ki imparator Fury var 112 kilo 2.06 cm boy başka kim var
Wilder en fazla 110 kiloya çıkar daha fazla çıkmaz 103 kilo saten şu anda bir daha ki maçına 105 kilo çıkabilir.
Wladimir klitschko nun sağı 500 kilo diyorlar solu 200 puleve vurduğu yumruk saten fevkalâde pulevin suratının şekli değişti slow motionda çok net görülüyor.
Mariusz wachın 30 galibiyetinin 16 tanesi nakavtla yarı yarıya neredeyse.
Kimse kimsenin düşüncesine hakaret etmesin,zaten başka bir boks sitesi kalmadı burayı bari rezil etmeyelim
Chris arrrola wladimiri yener diye kim demiş 🙂 6.raundu görmeden KO olur ama stiverneyi KO etmesi biraz zor sağ kroşesini oturursa belki o zaman KO eder ama puleve benzemez stiverne etse etse 8.raunt tan sonra eder zor çok zor ama belki eder.
Bana göre Povetkin in en büyük eksikliğinden birisi boyu uzun boylulara karşı pek bir şey yapacağını sanmıyorum.pek bir şey yapamaz derken nakavt edemez zor işi çok zor wladimir gibi uzun boyunu avantajlı bir şekilde kullanırsa wilder povetkini dibine getirtmez ve sol sağ direklerle wilder povetkini boğar.son raunttlara doğru balyoz gibi sağ direkleriyle sonuca gidebilir.
Sezer sözlerine dikkat et. Bir dahaki hakaretvari sözlerinde seni sayfadan atarım.
Boksta hakem faktörü cok önemlidir mesela almanlar ve ingilizceler cok şerefsiz dir bu konuda artur abrahamın dünya kaybettiği ve berabere bittiği macı abraham verdiler
Arkadaşlar Mariusz Wach wladimir klitschko ile rövanş yapmak istediğini söyledi amacım ilk 15 te olmak ve wladimir klitschko ile bir rövanş yapmak dedi Mariusz wach öncekine göre çok çok daha iyiyim dedi.
Bugün yapacak Mariusz wach konstantin airichle.
Mariusz wach fazla iddialı konuşmuş .tamam çenesi ssağlam ama klicko macinda kum torbasından farki yoktu.wach gitsin klickoyu sparring partnerlik yapsin.klicko onla mac yapmaz
mariusz wach varya biraz fiziğine kendine baksa fazla gelen kilolarından kurtulsa hızına ve tekniğine önem verse birazda agresif saldırgan brawler tarzında maçlar çıkarsa bencede karşısında durması baya zor olur ama bu dediklerimi yapmadıgı sürece pek şansı yok gerçekten güçlü bi adam dayanıklılıgı zaten ortada..260 lbs gelmiş tartıda oha be arkadaş 117 kilo zaten ağır yavaş bi adam 117 kilo nedemek… Devamını oku »
Wach’ın nerdeyse tüm özelliklerini değiştirmesini istiyorsun zor biraz. 🙂
Wach ,Klitschko maçında doping testi pozitif çıkmıştı ama Klitschko’ya karşı hiç bir raund kazanamadı.Bir daha böyle bir maç olmaz.Zaten Wach sıralamada 43 sırada bir kere maç yaptılar zorunlu rakip olmazsa Klitschko bir daha Wach’la maç yapmaz.
wach teknik açıdan zayıf bi boksör ve çok hantal kalıyo bunu aşmanın tek yolu kilo vermektir kilo verirse otomatikmen hızlanıcaktır 106 107 civarları onun için ideal ve darbe yedikce sarsılmayan bi adam çok kapanıyo zaten darbeye karşı direncin fazla atak dövüşse daha saldırgan etkili olmazmı ?? aslında bütün özellikleri deil 2 özelliği kilo vercek hızlancak , kapanmadan full atakta olcak… Devamını oku »
Wach 35 yaşında bunları yapması için biraz geç değil mi?Klitschko maçında 114 kiloydu.106 kiloya filan düşse biraz hantallığını kaybeder ama Klitschko’nun tekniği ile kıyaslamak söz konusu bile olamaz.
abi klitschko o cüsseye ve kalıba göre inanılmaz yetenekli ve hızlı ayakları falan harika şimdi gerçekler böyle 🙂 bence pek geç sayılmaz bernard hopkins 50 yaşında istemeyle alakalı bi durum 🙂 azimli sıçan hesabı 🙂
Mariusz wach dedigin kilolara gelmesi çok zor adam iri yapılı benim hesap o adam kaslı bir şekilde olsa yağını yaksa iyi olur.106-107 kilo mümkün değil olamaz.bu arada iyice araştırın Mariusz wach doping steroid hiç bir şey kullanmamış.
Bu arada 1-2 raunt kazandı wach klitschkonun kaşını patlamıştı yanlış hatırlamıyorsam arada öyle sert yumruklar atıyor ama daha saldırgan dövüşmesi lazım saten titanyum gibi adam risk alıp sert yumruklar atması lazım.
Maçın hakemleri 120-107 ,120 – 107 ,119 – 109 puanlarını verdi hangi raunddu kazandı acaba Wach ?
Klitschko nickli arkadaş hemen tartışma çıkartmaya çalışıyorsun ben hatırlamıyorum hakem puanlarını öyle aşağı yukarı bir şey yazdım.
Hayır tartışma yapmaya çalışmıyorum ama bilginiz az illede yorum yapıcam diyorsunuz.Bilginiz azı bu konu için dedim genelleme yapmadım.
Joshua Mariusz wachı KO etsin bir daha yorum yazmayacam bu sitede o kadar açık ve net Mariusz wach gelmiş geçmiş en dayanıklı boksördür bana göre.
Olabilir ama savunması kötü Klitschko’ya karşı çok net yumruklar yedi. Klitschko’ya karşı o kadar yumruk yemesine rağmen yere bile düşmedi. Ama Joshua presleri sayesinde Wach’ı iplere sıkıştırıp TKO veya KO ile maçı kazanabilir.
deontay wilder harfi harfine katılıyorum 🙂 şunuda eklim joshua wach ı KO edemezse kendisi KO olucak ve bence joshuanın wach ı KO etmesi imkansız…ben joshuanın sıkı çalışmış ve yukarda belirttiğim gibi saldırgan bi viking karşısında şansı yok… wach boşlarsa iplemezse puanla kaybeder ama çalışırsa inanırsa joshuayı varya balon gibi patlatıp köyüne yollar tek şey sıkı çalışması lazım..
Mariusz wach joshuaya sağlam bir sağ kroşe atarsa joshuanın KO olacağını biliyorsundur herhalde.
Aynen hayemaker katılıyorum.wladimir deviremediyse hiç bir ALLAH ın kulu deviremez.wladimir saten en sert vuran boksör şu zamanda joshua kim de KO edecek onun gücü jason gavern raphael zumbano love michael sprott gibi boksörlere yeter.ilk 15 ten kaç kişiyi nakavt edebilir joshua fiziğine aldanmayın arkadaşlar.
Kevin Joshson’un Vitali Klitschko nakavt edemedi.Bu arada Vitali’nin nakavt yüzdesi Wladimir’in nakavt yüzdesinden fazla.Olayları kendi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.
Mariusz wach hem çok dayanıklı hem de çok sert vuruyor.Joshua nın çenesi ortada ağır sikletin biraz altında yada tam ortalamada ortalamadan üstte değil kesinlikle amatörde KO olduğu maçları seyredin sizde benimle aynı fikirde olursunuz.
KLİTSCHKO nickli kardeşim utanmadan bilgen demir den daha bilgiliyim diyeceksin adam başımıza profesör kesildi ben kendim mi dedim birader Mariusz wach doping kullanmamış diye git araştır ondan sonra burda laf yap adam gibi araştırma yapmamış gelmiş burda ona bilgisiz buna bilgisiz diyorsun sen çok mu bilgilisin kardeşim.
Kardeşim biraz yukarıdaki yorumu okurmusun? 19 Haziran 2015 20:58 yazdığın yorumu orda.”İyice araştırın Mariusz Wach doping steroid hiç birşey kullanmamış” demişsin.Ne alaka Bilgehan Demir onu anlamadım :ssss.
Vitali niye nakavt edemedi çünkü kevin johnson orda bir ter döktü ama joshua karşısında öylece bekledi vitalideki gibi dövüşseydi joshua 2.rauntta nakavt edemezdi.
E sonuçta Joshua nakavt etti. Joshua presi seven birisi her şey beklenebilir.Bu arada bu sporun adı boks her şey olabilir.
Birde kalkıp fazla bilgisizsin demiş gördükçe delleniyorum.bu lafı çok bilgili birisi söylese hiç sorun olmaz ama sen söyleyince insan ister istemez sinirleniyor.
E bana sen delirdin mi dersen karşılığını alırsın?
Sen yorumu yüzünden okuyup geçiyorsun herhalde ne demek istediğimi anlayamamışsın daha ben orda iyi araştırın adam bir şey kullanmamış anlamında yazdım sen anla diye kelimeleri cümleleri açıp ta defalarca mı yazayım kardeşim.ne alaka bilgehan demir onu anlamadım demişsin 5-10 sene sonra anlarsın kardeşim.
Bende steroid kullanmış dedim.Kardeşim kafandan uydurup uydurup durma kim kıyaslıyor Bilgehan Demir’le kendini.Bu arada iyi araştırın demişsin araştırdım bulduğum kaynaklarıda yukarı yazdım.O cümleden nasıl bir anlam çıkarma mı umuyorsun?
Boks konuşuyoruz burada bir yumrukla her şey olabilir.Sen her şeyi anlamak istediğin gibi anlıyorsun.Bu arada Bilgehan Demir’le kendimi niye kıyaslıyım. Bir anda konudan alakasız saçma sapan şeyler söylüyorsunuz sonra tartışma çıkıyor işte.+18 filan saçma sapan konuşuyorsun.
Bu arada Mariuzs Wach 118 kg ile maça çıkmış.Ama Klitschko maçına göre hareketliydi bu maçda.
Klitschko nickli arkadaşım hayla saçma sapan şeyler yazmışsın konuyla alakasız falan diyorsun hakikaten sen benimle dalga mı geçiyorsun.ben neyi anlamak istediğim gibi anlıyormuşum kardeşim.tamam bırakalım bu tartışmayı gece gece bayağı bir gerildim sinirlendim.
Deontey wilder nickli arkadaş co bos konusuyon sen
Wach vs Joshua maçı kesinleşti.12 EYLÜL 2015’de Londra’da The O2 Arena’da maç bakalım ne olucak.
https://twitter.com/garnekmedia/status/612016136381579265
https://twitter.com/garnekmedia/status/611974884558827520
Arkadaslar birbirimizle atisip konuyu kirletmeyelim. Burada bizleri bir araya getiren boksa olan sevdamizdir. Artik futbol maclari o kadar ilgimi cekmiyor. Boks maclari cok daha heyecanli ve zevkli. Eyluldeki Joshua vs Wach macini merakla bekleyecegim. Keza Fury vs Wlad maci da eylulde. Eylul ayi cok heyecanli gececek. Joshua wach karsisinda rustunu ispat edecek. Ya tamam ya devam. Yenilirse bir daha duzen… Devamını oku »
inşaallah seyir zevki çok güzel bir maç seyrederiz Mariusz wach vs joshua maçı süper olucak joshua içinde wach içinde kendilerini kanıtlaması için tam zamanı.
Soner birbirimizle atışmayalım diyorsunda riddick bowe bicili nickli arkadaşın dediğine bak mahalle karısı gibi lafın arasına dalıyor ona ne oluyor ona mı düştü laf söylemesi iki kişi tartışıyor o da ordan katılıyor.ondan sonra tartışma çıkıyor.
Bilgehan bey rica ediyorum şu riddick nickli arkadaşlar gibi boks dışında laf arasına girenleri at sayfadan.
tam bir rovanş maçı olacak..joshua nakavt eder